• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star/Informer/D.S.

11.03.2024

10:44

Breskvici veza na staklenim nogama?! Pevačicu poterao maler, bori se sa ljubavnim problemima?!

E-Stock

Estrada

Breskvici veza na staklenim nogama?! Pevačicu poterao maler, bori se sa ljubavnim problemima?!

Podeli vest

Veza pevačice Anđele Ignjatović Breskvice i njenog dečka policajca uzdrmana je navodno zbog velikog pritiska javnosti.

Anđela Ignjatović Breskvica je već dve godine u vezi sa policajcem Nikolom, koji je osam godina stariji od nje. On zbog svog posla ne voli da se eksponira u javnosti i jako mu smeta kada bude uslikan, a sada, nakon takmičenja "Pesma za Evroviziju" i Breskvicine velike popularnosti, njen dečko ima veliki problem.

Foto: printscreen

 

Iako se oni generalno lepo slažu i podržava Breskvicu u svemu, izvor navodi da je Breskvica navodno u strahu da je Nikola ne ostavi zbog pritiska javnosti. Ona pokušava da ga zaštiti na sve moguće načine, čak su i imali razgovor, gde mu je ona objasnila da će se ova bura stišati i da će opet moći da uživaju u vezi, kao pre.

Kako je Skorićeva istakla, popularnoj Breskvici bilo je suđeno da izgubi prvo mesto i pre no što se prijavila na prestižno muzičko takmičenje.

Foto: ATAIMAGES

 

- Breskvica je mlada, uspešna i ambiciozna, ali ovog puta nije bilo moguće da pobedi jer joj se u periodu takmičenja za pesmu Evrovizije našla jedna devetka, a kada je tu devetka, nemoguće je postići uspeh. Iako je njena pesma jedna od boljih, meni lično čak najlepša. Generalno, ona ima specifičan numerološki kod po kojem neće moći da ostvari uspeh van Balkana - navela je Ivana za Alo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija