• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

12.03.2024

16:13

Ove pevačice imaju milione: JK na tronu, sledi je rasna folkerka, tu je i najjača guza, a evo gde su Ceca i Prija

Shutterstock/društvene mreže

Estrada

Ove pevačice imaju milione: JK na tronu, sledi je rasna folkerka, tu je i najjača guza, a evo gde su Ceca i Prija

Podeli vest

Informer vam donosi listu najpraćenijih pevačica na društvenoj mreži Instagram.

Pojava društvenih mreža promenila je živote svih nas, a predstavnicima šou-biza umnogome pomogla u bitisanju u javnom prostoru i promovisanju novih projekata. 

Novak Đoković sa 14,4 miliona pratilaca najpraćenija je osoba na Instagramu u Srbiji, a pored Miloša Bikovića koji sa svojih milion i 900.000 sledbenika suvereno vlada među glumcima, nikome drugom nije pošlo za rukom da pređe toliki broj osim, naravno, pevačicama.

1. Jelena Karleuša najpraćenija je žena u Srbiji, ali i u zemljama bivše Jugoslavije. Pop diva može se pohvaliti brojkom od neverovatnih 2 miliona i 400.000 ljudi, među kojima se nalaze brojne svetske zvezde poput Sofije Vergare, Naomi Kembel, Georgine Rodrigez i drugih.

Foto: profimedia

 

2. Seka Aleksić, vlasnica najvećeg hita prve decenije novog milenijuma "Crno i zlatno", zauzela je drugo mesto sa dva miliona i 300.000 pratilaca, zahvaljujući kojim ima unosne saradnje sa poznatim domaćim brendovima.

Foto: ATAIMAGES

 

3. Sandra Afrika nalazi se na trećem mestu najpraćenijih pevačica u Srbiji. Najbolja guza domaće estrade prikupila je neverovatnih milion i 600.000 ljudi.

Foto: ATA Images

 

4. Dragana Mirković, pevačica narodne muzike koja je ove godine obeležila 40 godina blistave karijere, ima milion i 500.000 pratilaca, a na svom profilu najčešće objavljuje fotke sa dupke punih koncerata širom Evrope i sveta.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

5. Teodora Džehverović svojim lascivnim izdanjima i provokativnih videima uspela je da dođe do brojke od zadivljujućih milion i 300.000 sledbenika.

Foto: ATAIMAGES

 

6. Dara Bubamara na estradi je tri decenije i može se pohvaliti brojnim hitovima koji nema koga ne razgale u provodu, međutim, poslednjih godina za njeno ime najčešće se vezuju skandali zahvaljujući kojim je došla do cifre od milion i 200.000.

Foto: ATAIMAGES

 

7. Ceca Ražnatović jedna je od najvećih zvezda folk muzike na ovim prostorima, a zahvaljujući hitovima okupila je hiljade ljudi na svojim koncertima na Marakani, ali i Ušću. Ona na Instagramu najčešće deli trenutke sa snimanja "Zvezda Granda" i nastupa po Evropi, a zahvaljujući tom sadržaju sakupila je milion i 100.000 ljudi.

Foto: ATAIMAGES

 

8. Maja Berović poslednjih godina dostigla je vrhunac karijere klubskim hitovima koji na Jutjubu broje enormne cifre gledanja, a na Instagramu je prati okruglo milion ljudi.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

9. Aleksandra Prijović trenutno je najtraženija pevačica u regionu, a svojom turnejom "Od istoka do zapada" oborila je sve rekorde i postavila nove standarde kada je balkanski šou-biznis u pitanju. Prijin sadržaj na društvenim mrežama bazira se na trenuticima širom regiona, a njen profil na Instagramu zapratilo je 860 hiljada profila.

Foto: ATA Images

 

10. Milica Pavlović protekle je godine održala spektakularan koncert u Areni, a njen hit "Kučketina" obeležlio je period za nama. Pevačica se može pohvaliti profilom na kojem objavljuje fotke sa putovanja, a prati je, baš poput njene najveće rivalke Prijovićeve, 860 hiljada.

Foto: Privatna arhiva

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija