• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs/D. I.

13.03.2024

09:13

"Krivo mi je što prvo veče nisam sa suprugom i sinom": Ognjen Amidžić o svim detaljima rođenja deteta, priznao kako se Mina snalazi u ulozi majke

ATA Images

Estrada

"Krivo mi je što prvo veče nisam sa suprugom i sinom": Ognjen Amidžić o svim detaljima rođenja deteta, priznao kako se Mina snalazi u ulozi majke

Podeli vest

Voditelj je juče izveo suprugu i sina iz porodilišta, a sinoć je morao da vodi emisiju zbog čega je propustio prvo veče sa bebom

Popularni voditelj Ognjen Amidžić dobio je drugog sina sa trećom suprugom Minom, a bebi su dali ime Perun.

Foto: YouTube prntscreen

 

 

Ognjen je sinoć vodio "Amidži šou" i priznao je koliko mu fale supruga i sin koji su juče napustili porodilište. Ognjen se osvrnuo na rođenje sina i priznao sve o svojim strahovima, kao i da mu Mina daje osećaj sigurnosti:

- Prelepo se osećam, super savršeno... Ali i svaki mnogo lep događaj je isto stres za čoveka. Malo me stiže umor, ali sam srećan. Mina je izašla iz bolnice, Perun je došao kući i sad polako ulazimo u realan život. Sada ćemo da vidimo kako to funkcioniše. Prelepo je, ali dosta odgovornosti. Krivo mi je što prvo veče nisam sa suprugom i sinom, ali već sutra ću to nadoknaditi. Mina je uspela sve to da savlada, baš uživa u tome. Naravno da ću joj pomagati i podržavati je kao i ona mene. Ona je osoba koja kada uzme nešto da radi ona se tome posveti 100 odsto i radi bez greške. Ima majčinski instinkt, majka je majka, nema šta - rekao je Ognjen, koji je potom otkrio na koga naslednik liči.

Foto: ATA Images

 

 

- Još ne znam na koga sin liči, još je mali. Verovatno će pravi oblik dobiti tek u pubertetu, do tada će ličiti i na mene i na nju. Trenutno ne liči ni na koga. Ima dosta kose baš, taman je. Čini mi se da kao Mina ima tamnoplave oči.

Voditelj je otkrio kako je odabrao ime za naslednika.

- Naravno da sam bio emotivan, to je poseban osećaj. Kada ugledaš to biće koje je tako malo, čisto i nevino... To je osećaj koji te iz korena uzdrma. Dugo sam razmišljao o imenu, već neko vreme mi se već sviđa ime Perun. Kada sam predložio Mini se to dopalo. Ja zaista poštujem svačiji izbor. Meni je bilo čudno moje ime, dan danas ne znam nijednog Ognjena koji je stariji od mene, tada su bila moderna druga imena. Ja sam želeo ime koje je nesvakidašnje, koje ima veze sa našom tradicijom, a neobično je. Jako ime, kratko, jasno, nadam se da će mi doneti sreću.

Foto: ATA Images

 

 

Ognjen priznaje da ima dosta strahova, te da je Mina ta koja je u ovom slučaju pribranija.

- Kada su važne stvari u pitanju, deca, ja uvek imam strahove. Samo je važno da je zdrav i da sve bude okej. Mina je drugačiji tip, ona je lafčina. Sve podnosi lako, brzo se snalazi. Ona mi pravi lakoću u životu i to je savršeno - priznao je Ognjen pa dodao da jedva čeka da njegov stariji sin Matija upozna brata.

- Jedva čekam da Matija upozna mlađeg brata, mislim da i on jedva čeka. Priroda je čudo, mislim da će biti posebno čim se vide.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija