• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/S.K.

13.03.2024

13:21

Voditeljka "Informer" TV, Jovana Matijašević, priznala: Spremna sam za ljubav!

Zoran Sinko

Estrada

Voditeljka "Informer" TV, Jovana Matijašević, priznala: Spremna sam za ljubav!

Podeli vest

Lepa i atraktivna voditeljka, "Informer" TV, Jovana Matijašević, pričala je o poslovnom, ali i privatnom životu i ljubavi.

Voditeljku emisija "Dr Informer" i "Prve info" na "Informer" televiziji, Jovanu Matijašević, gledaoci su upoznali u formalnom izdanju i u TV formatima u kojima priča o ozbiljnim i važnim temama, a nama je u intervjuu otkrila i svoju drugu stranu. Lepa voditeljka je, između ostalog, ispričala kako izgleda njen uobičajeni radni dan, ali i šta očekuje od jačeg pola.

Da li ste zaljubljeni i imate li vremena za ljubav, s obzirom na to da vam posao oduzima mnogo vremena?

- Inače sam zaljubljive prirode. Brzo se zaljubim, ali i odljubim. Ali mislim da je vreme da se više ne odljubljujem. Spremna sam za onog pravog.

Foto: Zoran Sinko

 

Šta muškarac treba da uradi da bi vas osvojio?

- Nikada nisam imala određeni tip muškarca i za to ne postoji šablon. Iskreno, prvo mora da me privuče fizički. Uz to mora da je normalan i prizeman i da zna šta hoće u životu.

Kako provodite slobodno vreme? Kako se rešavate stresa koji vam se nakupi na poslu?

- Volim kafane i mini-putovanja. S obzirom na to da nemam mnogo slobodnog vremena kao ranije, sada mi više prijaju šetnje sa mojim psom, druženje sa kumićima i odlazak u teretanu makar tri puta nedeljno. To mi je najbolji lek uz sunčane dane.

Šta vas je privuklo da se bavite novinarstvom?

- Novinarstvom se bavim skoro 12 godina, a samo u "Informeru" sam 10. Od malih nogu svima sam pričala da ću, kada porastem, biti novinar i voditelj. Po tome sam izrod u porodici, jer su svi u medicini. Jednostavno ne volim monotoniju, volim da istražujem, saznajem, volim taj naš nalet adrenalina kada dolazimo do novih saznanja, ekskluzive, volim rad na terenu...

Foto: Zoran Sinko

 

Kako je došlo do toga da vodite autorsku emisiju "Dr Informer"? Zbog čega baš emisija o zdravstvu?

- To je takođe bila jedna od mojih želja, da jednog dana imam autorsku emisiju o zdravlju, tako da sam s nestrpljenjem očekivala početak rada naše televizije. Koncept sam napravila čim sam čula da ćemo uskoro menjati redakciju. Volim medicinu, a sagovornici i ukućani mi kažu da se dosta razumem u tu oblast. Jednostavno volim da čitam i pišem o zdravlju, pomažem ljudima i dajem podršku pacijentima da bez ustručavanja govore o svojim bolestima i problemima.

Da li su vam iskustvo u novinama, kontakti i mnoge priče koje ste uradili pomogli da što lakše i bolje "plivate" i pred TV kamerama?

- Štampa i televizija su povezane. Ne možeš da budeš dobar voditelj ako nisi bio novinar, tako da su mi iskustvo i sam rad sa svim tim lekarima, medicinskim tehničarima i pacijentima mnogo pomogli. Lakše dolazim do tema, sagovornika, pa sam i u emisiji sa njima mnogo opuštenija.

Gledaoci "Informer" TV mogu da vas vide i kao voditeljku emisije "Prve info". Šta vam je izazovno u tom formatu?

- Nedeljom, kada vodim "Prve info", ustajem u pet ujutru. Verovali ili ne, navikla sam se i zaista mi ne pada teško. Program uživo ima drugačiju čar i zanimljivo je kada vodite u paru. To je emisija u kojoj svi dobiju šansu da se uključe - od ministara i analitičara, preko lekara, sportista, astrologa, do običnih ljudi širom Srbije.

Foto: Zoran Sinko

 

Čitam komentare o sebi

Da li čitate komentare na društvenim mrežama o sebi i vašim emisijama?

- Ranije to nisam radila, ali u poslednje vreme pogledam kada stignem. Za sada nije bilo uvreda ni loših komentara i nadam se da će tako i ostati.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija