• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B./Blic

15.03.2024

19:31

Komšije Saleta Tropika razvezale jezik! Sada je jasno kakvi su pevač i njegova nova devojka: "Čuje se glasna muzika, žao mi je što nije sa Jovanom"

ATA Images

Estrada

Komšije Saleta Tropika razvezale jezik! Sada je jasno kakvi su pevač i njegova nova devojka: "Čuje se glasna muzika, žao mi je što nije sa Jovanom"

Podeli vest

Sale Tropiko već neko vreme uživa u ljubavi sa novom izabranicom, a njegove komšije su sada otkrile kakvi su, pevač i njegova devojka, privatno.

Pevač Sale Tropiko, je nekoliko godina bio u braku sa Jovanom Pajić, takođe pevačicom, a kao kruna njihove ljubavi, rodile su se dve devojčice, Helena i Đina.

Foto: ATA Images

 

Međutim, par je odlučio da stavi tačku na svoju ljubav, te su se posle 10 godina zajedničkog života razveli i svako je krenuo svojim putem.

Sale je u međuvremenu otpočeo novu romansu sa javnosti nepoznatom devojkom, ali se do sada nije oglašavao po pitanju nove ljubavi, ali njegove komšije kažu da ih često viđaju zajedno i da misle da se preselila kod njega.

Foto: Zoran Sinko

 

- Viđamo ih stalno, drže se za ruke kao zaljubljena dečica. To je crna devojka, mnogo je slatka, ne znam joj ime, ali kad idu zajedno uvek su nasmejani i lep su par, slične su i visine. Konstantno je viđamo ovde kod nas u zgradi, moguće da se i preselila da žive zajedno. Nisam imala priliku da popričam sa njom, ali ona uvek nas lepo pozdravi - rekla je baka koja živi u zgradi gde i popularni pevač.

- Oni kad prođu zajedno pored mene ne skidaju osmeh sa lica. Sale je generalno uvek bio takav, i u teškim trenucima osmeh mu je bio tu. Verujem da se ona preselila kod njega jer je viđam da baca smeće, tu parkira auto, vozi i njegov. Često je viđam nosi neke kese, ide iz prodavnice - kaže Vladimir koji je voleo i Jovanu Pajić dok je živela ovde.

Foto: ATA Images

 

- Tu su devojčice često kod njega, Helena i Đina, preslatke su, mirna deca i divno vaspitana. Par puta sam videla da ih Jovana doveze, a više puta da su sa njim u kolima. Ma deca su verujem zlatna i treba da budu u dobrim odnosima zbog njih - kaže komšinica Borka i dodaje:

- Verujem da je i ova devojka fina, ali Jovana mi je baš bila draga. Ma kako da mi ne bude, uvek je stala sa mnom da popriča čak i kad je žurila. Tako mi je krivo što ona nije više sa njim, što su se rastali, ali niko ne zna šta nosi dan, šta nosi noć.

Foto: ATA Images

 

Komšija Stanislav kaže da nekada čuje malo glasniju muziku iz njegovog stana ali da mu prija.

- Iz njegovog stana često se čuje muzika, ne samo preko razglasa nego kada on svira nešto. Nekad bude glasnija, nekad tiša, ali ne smeta nam, njegova muzika je uvek dobra. Vidi se da on uživa u tome, zaljubljenik je u muziku. Kada je leto ja sednem na terasu i molim se da zasvira nešto pa da uživam. Nekada sto puna ponovi istu strofu ili refren, valjda se tako prave pesme. Meni je to interesantno - kaže on koji je imao reči hvale za pevača.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija