• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

16.03.2024

19:47

Breskvica otkazala humanitarni koncert! Pevačica se oglasila na Instagramu, pa otkrila detalje (FOTO)

E-Stock

Estrada

Breskvica otkazala humanitarni koncert! Pevačica se oglasila na Instagramu, pa otkrila detalje (FOTO)

Podeli vest

Breskvica je putem Instagrama obavestila fanove da je humanitarni koncert, koji je u poslednje vreme najavljivan, otkazan, a onda iznela i detalje.

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, u poslednje vreme zaokupirala je pažnju domaćih i regionalnih medija, nakon što je na festivalu "Pesma za Evroviziju" zauzela drugo mesto zahvaljujući glasovima žirija, iako je važila za glavnog favorita.

Foto: Youtube printscreeen

 

Anđela je, nedugo nakon finalne večeri, najavila humanitarni koncert koji je za cilj imao prikupljanje donacija manastiru Svetog Apostola Luke u Župi Nikšićkoj, ali je sada putem svog Instagram profila fanovima saopštila da njenog nastupa neće biti.

Foto: printscreen instagram

 

- Humanitarno veče koje je planirano da se održi 12.2.2024. godine u MTS Dvorani, nažalost, mora da se odloži iz tehničkih razloga. O novom terminu događaja publika će blagovremeno biti obaveštena, a sve kupljene karte kupljene na blagajni i sajtu MTS Dvorane biće vraćene - napisala je pevačica u svom saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija