• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.B.

16.03.2024

23:49

Sin Lepe Brene pokreće novi biznis! Viktor je već vlasnik jedne firme, a sada se upušta u nešto novo, evo o čemu se radi

Miloš Rafailović

Estrada

Sin Lepe Brene pokreće novi biznis! Viktor je već vlasnik jedne firme, a sada se upušta u nešto novo, evo o čemu se radi

Podeli vest

Viktor Živojinović je očigledno krenuo stopama svojih slavnih roditelja, te pored već jednog biznisa koji vodi, sin Lepe Brene pokreće još jedan unosan posao.

Viktor, sin jugoslovenske zvezde Lepe Brene i proslavljenog tenisera Bobe Živojinovića, odavno zarađuje svoj dinar i već je vlasnik jedne firme, a sada novac ulaže u nov biznis.

Foto: Instagram printscreen

 

Sin folk dive je svojevremeno bio ugostitelj i nakon toga se upustio u posao sa nekretninama, a sada je po pisanju medija odlučio da se oproba u turizmu.

Naime, Viktor traži pogodan plac na Zlatiboru, gde bi mogao da izgradi luksuzne kuće koje bi kasnije izdavao turistima. Kako se dalje navodi, njemu pokretanje privatnog biznisa nije strano, jer je već neko vreme vlasik firme za čišćenje i sređivanje dvorišta.

Foto: Foto: Masha Bandjur

 

- Viktor radi punom parom kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Brena i Boba su ponosni na njega. Sve stiže i maksimalno je posvećen radu. Prijatelji su mu sugerisali da bi se on odlično snašao u turizmu i preporučili neke lokacije za zidanje kućica za odmor. Njemu se to jako dopalo i sad samo treba da se odluči za jednu od njih. Uglavnom su daleko od centra i u delu planine na kojem se dosad nije mnogo zidalo. Pogledao je projekte i uskoro će da ode na Zlatibor da na licu mesta sve pogleda. Razgovarao je s prijateljima koji su već ušli u sličnu investiciju i oni su prezadovoljni. Za Breninog sina je ovo izazov i sve ukazuje na to da će on brzo da se upusti u ovu biznis avanturu - priča izvor koji je, navodno, blizak Živojinovićima, pa nastavlja:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Odavno on sam zarađuje za sebe i obrće svoj novac kako smatra da treba. Ima dobre konekcije i ovaj projekat će mu samo dobro doći da se pozicionira na tržištu ugostiteljstva i turizma. Oni porodično izdaju lokal na Zlatiboru, a postoji mogućnost da on i to preuzme. Realizacija svih poslova mu je u planu ovoga leta. Viktor ima smisla za biznis. Em što živi u porodici koja ima razvijenu delatnost u biznisu, em što je školovan, a sada se tačno pronašao u poslu koji proširuje na razne načine - završava izvor za Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija