• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

17.03.2024

11:17

Kakva završnica "Kopaonik Music Week-a"! Čola i Brena zajedničkim nastupom ispisali nove stranice muzičke istorije, Brena priznala: "Ostvarila mi se životna želja"

IM Live Production

Estrada

Kakva završnica "Kopaonik Music Week-a"! Čola i Brena zajedničkim nastupom ispisali nove stranice muzičke istorije, Brena priznala: "Ostvarila mi se životna želja"

Podeli vest

Pevač Zdravko Čolić je sinoć nastupio na poznatom festivalu i oduševio publiku izvođenjem brojnih megahitova, a atmosfera se usijala kada mu se na bini pridružila Lepa Brena.

"Mjerkam te mjerkam" numera je kojom je Zdravko Čolić sinoć otpočeo spektakularan koncert u okviru "Kopaonik Music Week" festivala kojim se zvanično zatvorila muzička sezona na najpopularnijoj domaćoj planini. 

Foto: IM Live Production

 

Već sa prvim tonovima uvodne numere atmosfera je eksplodirala - bilo je jasno da će ovo biti jedna od najboljih žurki ikada, dok je Čola šeretski i sa energijom kojoj bi pozavideli i mladići u ranim dvadestim, sa lakoćom pevao gotovo tri sata. 

Foto: IM Live Production

 

Ređali su se hitovi "Čija je ono zvijezda", "Sto dukata", "Ničeg nije bilo između nas", "Produži dalje", "Čaje šukarije", "Ti si mi krvi" i drugi, a prava pometnja nastala je kada se omiljenom pevaču na ovim prostorima na bini pridružila niko drugi do - Lepa Brena!

Foto: IM Live Production

 

Njih dvoje su sinoć, na opšte iznenađenje svih prisutnih, zajedno otpevali veliki hit "Pusti pusti modu" i ispisali nove stranice muzičke istorije.

Foto: IM Live Production

 

- Ostvarila mi se životna želja - vidno emotivna bila je Brena, što je publika pozdravila gromoglasnim aplauzima i ovacijama.

SKYMUSIC se i ovoga puta potrudio da čitav nastup bude propraćen neverovatnim svetlosnim i audio-vizuelnim efektima, što je doprinelo ionako fantastičnoj atmosferi - publika je tokom cele večeri pevala uglas s Čolom i igrala, a nakon zvaničnog završetka nastupa, višeminutne ovacije i skandiranje njegovog imena, navele su popularnog pevača da se vrati na bis i otpeva još nekoliko svojih najvećih hitova.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ovde:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija