• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

18.03.2024

17:04

Gola i mokra Karleuša "pomera mozak": Bezobrazni kadrovi maJKe šou-biza leče impotenciju, ne zna čovek u šta pre da gleda (VIDEO)

Instagram printscreen

Estrada

Gola i mokra Karleuša "pomera mozak": Bezobrazni kadrovi maJKe šou-biza leče impotenciju, ne zna čovek u šta pre da gleda (VIDEO)

Podeli vest

Muzička zvezda je na Instagramu objavila provokativan snimak iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Jelena Karleuša otputovala je u Dubai, u kojem se redovno baškari, a ni ovu priliku nije propustila da servira svoje zmijsko telo.

Muzička zvezda objavila je provokativan video sa plaže, a minijaturni bikini samo što nije popucao zbog veličine njenog silikonskog poprsja. Zanosna plavuša, pored bujnog dekoltea, pokazala je i isklesane trbušnjake, ali i preplanuli ten.

Od aksesoara ponela je samo "balensijaga" naočare, a uz objavu je dodala "saund" pesme "Blok", koju je objavila u sklopu albuma "Alfa".

 

 

Podsetimo, JK se poslednjih dana našla u središtu skandala, kada je kompozitor Aleksandar Radulović Futa optužio pevačicu da je bespravno prisvojila pesmu njegovog sina Milana Laće Radulovića. 

Ovim povodom, Jelena se tada oglasila za Informer.

- Umesto da sedi na groblju i kuka jer je izgubio sve na svetu, taj mučenik nije naučio životnu lekciju i nastavlja da čini zlo. Marina se u grobu prevrće jer on uništava sve što je ona decenijama stvarala. Ima li neke ustanove da se pozabavi ovim pomahnitalim dedom - poručila je Jelena Karleuša za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija