• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

18.03.2024

22:16

"Breskvica je za područje Srbije, ali Teya Dora je najbolja za Evropu": Nući otvoreno o favoritima na "PZE" i JK: Karleuša je... (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Breskvica je za područje Srbije, ali Teya Dora je najbolja za Evropu": Nući otvoreno o favoritima na "PZE" i JK: Karleuša je... (VIDEO)

Podeli vest

Pevač je progovorio o minulom festivalu i njegovim favoritima, ali i sukobu sa Jelenom Karleušom.

Igor Panić Nući upriličio je proslavu objavljivanja novog albuma Nikolije Jovanović. Reper se pojavio dobro raspoložen, sa osmehom na licu, a odmah po dolasku se obratio okupljenim medijskim ekipama, među kojima je i Informer. 

Najpe, Nući je otkrio da je odlučio da se posveti svom telu, te iz tog razloga mnogo manje konzumira alkoholna pića.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Smanjio sam alkohol jer treniram. Kršim zabranu, ali mnogo manje nego ranije. 

Kako njegov privatan život mnoge intrigira, novinare je zanimalo kada će javnosti predstaviti svoju izabranicu, ali i da li bi naslednicima puštao svoju muziku.

 S devojkom ću se pojaviti kada budem želeo, a o deci mi je nezahvalno da govorim jer se nisam ostvario kao roditelj. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Dotakao se i minule "Pesme za Evroviziju", pa istakao ko je njegov favorit.

- Sa obe sam u dobrim odnosima, za ovo područje je više Breskvica, za Evropu Teya Dora. Nemam suludu želju za "Evrovizijom". Možda se i dogodi, nikad se ne zna. 

Naposletku, prisetio se i sukoba sa Jelenom Karleušom, sa kojom bi i te kako sarađivao.

Foto: ATAIMAGES

 

- Nisam se čuo sa JK i nismo pričali o duetu. Moji odgovori njoj su bili duhoviti, i nikada nisam izgovorio teške reči. Karleuša je to što jeste i nije tema da li bih s njom snimio duet, samo je bitna pesma. 

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Srbija