• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

20.03.2024

11:39

Teodosiću pukao film zbog sata od 70.000 evra?! Jelisaveta i Miloš se pre kraha braka žestoko posvađali, ovo nije mogao da toleriše?!

Informer/instagram printscreen

Estrada

Teodosiću pukao film zbog sata od 70.000 evra?! Jelisaveta i Miloš se pre kraha braka žestoko posvađali, ovo nije mogao da toleriše?!

Podeli vest

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić razvode, otkriveni su pojedini detalji onoga što se doskorašnjem paru dešava.

Zajednica košarkaša i glumice već neko vreme ne funkcioniše kako treba, ali su njih dvoje pokušavali da u javnosti održe sliku srećnog braka. Kako su mediji pisali, Miloš više nije mogao da toleriše stil života svoje supruge i nekontrolisano trošenje novca, zbog čega je rešio da stavi tačku na brak.

Foto: Shuterstock/Informer

 

Iako je dugo ćutao i pokušavao da se kontroliše, kap je prelila čašu kad je Teodosić saznao da je Jelisaveta bez njegovog znanja kupila skupoceni sat od neverovatnih 70.000 evra, čime se i sama pohvalila na Instagramu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

U pitanju je časovnik brenda "odemar piže rojal ouk" od roze zlata. Ovaj sat, čija je tržišna cena 70.000 evra, poseduje dijamantski bezel, koji doprinosi tome da sat izgleda još lepše i luksuznije. Tako se na bezelu nalazi 40 brilijanata, ukupne težine 0,71 karat.

Foto: audemarspiguet.com

 

- Jelisaveta je poznata kao velika ljubiteljka skupih satova i "kartije" nakita. Najskuplji komad koji ima u svojoj kolekciji je sat "odemar piže rojal ouk". Njegova cena je 70.000 evra i stalno raste. Može se reći da je u pitanju kolekcionarski primerak. Miloš nije imao pojma da Jelisaveta hoće sebi da kupi ovaj sat. Iako i on obožava satove i ima impozantnu kolekciju, kad je video ovaj model na njenoj ruci, samo što nije pao u nesvest. Šokirao se što mu ništa nije rekla o tome, što je to uradila tajno, na svoju ruku - kaže navodno izvor Kurira i dodaje:

Foto: Informer

 

- U pitanju je ogromna svota čak i za njega, iako on kao sportista odlično zarađuje, a svi znamo kolike su plate i honorari glumaca. Tu je baš nastala žestoka svađa. On joj je i ranije više puta skretao pažnju da se malo smiri kada su šoping i trošenje novca u pitanju, ali očigledno to nije vredelo. Iako mu je obećala da će početi da štedi i da neće trošiti novac na gluposti, to je jače od nje. Mislio je da će se to promeniti kad su se vratili u Beograd iz Italije, gde su živeli, ali je sve ostalo isto. Sat s dijamantima je bio kap koja je prelila čašu.

Osim ovoga, Teodosiću je još nešto veoma zasmetalo.

Foto: Informer

 

- Miloša je jako nerviralo i to što je stalno išla na putovanja i večere po gradu s prijateljicama, pa su počela i razna šuškanja. Zasmetalo mu je i to što je postala bliska sa sestrom muškarca s kojim je već neko vreme povezuju u medijima. Oni su trenutno u pristojnim odnosima i to najviše zbog dece. Istina je da ne žive zajedno već neka tri meseca. Miloš je ostao u stanu na Vračaru, dok je Jelisaveta stacionirana na Dorćolu, što i stoji na njenom Instagram profilu. Jelisaveta dolazi redovno na Vračar, pa su zbog toga u jeku afere povodom razvoda viđeni zajedno u automobilu smrknutih lica - završava izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija