• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

20.03.2024

22:16

Nikolina Pišek pokazala luksuznu vilu vrednu preko milion evra koju renovira u Zagrebu! Malo ko može ovaj raskoš da priušti!

Printscreen/Instagram

Estrada

Nikolina Pišek pokazala luksuznu vilu vrednu preko milion evra koju renovira u Zagrebu! Malo ko može ovaj raskoš da priušti!

Podeli vest

Voditeljka Nikolina Pišek donela je odluku da se posveti renoviranju svoje luksuzne vile u Zagrebu, koju je gradila sa svojim pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem.

Ova nekretnina u Zagrebu se prostire na impresivnih 400 kvadratnih metara, smeštena na zemljištu od čak 1.600 kvadrata. Pored toga, ova vila izgrađena je tako da će sama proizvoditi potrebnu energiju i bukvalno "razmišljati" umesto vlasnika.

Foto: Instagram printscreen/nikolina_pisek

 

Nikolina se neretko na svom Instagramu oglašava iz svoje kuće i pokazuje kako teku radovi. Sada je objavila novi video uz naziv: "Kada pitaš majstora kada će biti gotovi radovi", i nasmejala sve.

 

 

- Jedva čekam useliti i to bi se trebalo dogoditi za kojih mesec dana. Po mom iskustvu, pred samo useljenje sve izgleda najgore.Terase se još rade jer je bilo kiše, detektirali smo začepljenu cev pa je trebalo kopati već gotovi kulir, električari nisu još završili postavljanje rasvete pa ne možemo rešiti razvodne kutije, procurio je sifon u stropu, vrata samo sto nisu stigla, a kuhinja se postavlja….- napisala je ona i dodala:

- Imam najbolju ekipu na svetu, i ako ne plačem od očaja onda se smem s njima. To su sve čari jednog putovanja prema cilju, s puno turbulencija i skretanja, uglavnom je off road, a pred kraj se vozi samo u petoj brzini.

Foto: printscreen instagram

 

- Jako je uzbudljivo opremati vlastitu kuću. Opremanje prostora dolazi kraju, jako sam uzbuđena. Jedva čekam te epizode koje su pred nama i jedva čekam videti kako će to izgledati u velikom finalu - rekla je Nikolina ranije.

Inače, mnogi su bili potreseni pričom voditeljke, koja je posme smrti supruga Vidoja Ristovića bila u velikoj krizi, o čemu je javno govorila.

Foto: ATA Images

 

- Kad mi je suprug preminuo ćerka i ja smo se našle na ulici, doslovce bez ičega. Nisu nam dozvolili da uzmemo lične stvari, čak ni Sofijine igračke, iz stana u kome smo živele sa Vidojem. Dobila sam jednokratnu pomoć od bliskog prijatelja, koji mi je pomogao da se održim u životu i imam za najosnovnije troškove. Znala sam da od tog trenutka moram da preuzmem stvar u svoje ruke, da se rvem sa životom, pa šta ispadne. Ipak, ni u jednom trenutku nisam pomislila da izlaza nema. Sofija je u Zagrebu pošla u školu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija