• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D.S.

21.03.2024

09:57

Aleksandri Prijović pozlilo usred nastupa! Koncert hitno prekinut, evo šta se dogodilo

Nemanja Princolio

Estrada

Aleksandri Prijović pozlilo usred nastupa! Koncert hitno prekinut, evo šta se dogodilo

Podeli vest

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala svoj prvi koncert u Kragujevcu u čuvenoj hali "Jezero", ali u jednom trenutku nije mogla da diše zbog čega je na kratko prekinula nastup.

Prijovićka je, naime, ostala bez vazduha, pa je sela kako se ne bi onesvestila. Pevačici su prišle devojke koje su bile na sceni, te joj dale i papire, kojima je počela da se hladi. Vrlo brzo je došla sebi i nastavila koncert.

Inače, pevačica je na samom početku bacila publiku u trans. Izašla je u izazovnoj kombinaciji na binu, a zatim se obratila publici i otkrila šta joj je kum Aco Pejović poručio pre koncerta.

Foto: ATAIMAGES

 

- Pre nego što je trebalo da krenem u Kragujevac, čula sam se sa mojim kumom Acom Pejovićem, rekla sam mu da večeras imam koncert, a on mi je rekao: "Nisi svesna kakva je to publika tamo i kakva će to žurka biti" - rekla je Prija.

Publika ju je nagradila gromoglasnim aplauzom i ovacijama. 

- Hvala što ste me ovako dočekali, sigurna sam da ćemo večeras napraviti fenomenalnu žurku. Jesmo li spremni?

Aleksandra je nastavila da peva svoje najveće hitove, dok je publika sve vreme đuskala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija