• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Republika/M.B.

22.03.2024

16:38

Aca Lukas batalio poroke! Folker se "čisti" na jednoj klinici, a evo koliko novca je odvojio za lečenje

Zoran Sinko

Estrada

Aca Lukas batalio poroke! Folker se "čisti" na jednoj klinici, a evo koliko novca je odvojio za lečenje

Podeli vest

Aca Lukas je, po pisanju medija, odlučio da se pozabavi svojim zdravljem, te je, kako se navodi, krenuo na tretmane u jednu kliniku, a za to izdvojio pozamašnu svotu novca.

Folk zvezda Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, već godinama, što je opšte poznato, živi boemski način života, te često konzumira alkohol i cigarete, a kako je ranije pričao bilo je tu i drugih supstanci.

Foto: Informer

 

Aca je ipak rešio da "povuče ručnu" i da se pozabavi svojim zdravstvenim stanjem. Kako prenosi jedan domaći medij, folker mesecima unazad posećuje jednu beogradsku kliniku na kojoj ide na terapije krvnom plazom, koja pomaže u izbacivanju štetnih materija iz tela i predstavlja jednu vrstu brzog detoksa.

Foto: Zoran Sinko

 

Za ovakvu vrstu tretmana Lukas mora da izdvoji od 300 do 600 evra po seansi, a kako je već duži period na ovom režimu, do sada je izdvojio preko 30.000 evra.

- Aca je preko prijatelja s estrade saznao za ove metode detoksa, a kako ima novca da sebi priušti odlaske na skupe tretmane, nije se libio da se odmah raspita o svemu i zakaže termin za sebe. Te metode detoksa su poznate svuda u svetu i ljudi koji imaju želju da se očiste od otrova daju velike sume na to jer je najbezbednije i najbrže - govori izvor za Republiku, pa dodaje:

Foto: Zoran Sinko

 

- Lukas je na jednoj klinici već mesecima na tim tretmanima. Kad se sve sabere, dao je ukupno oko 30.000 evra jer ide nekoliko puta mesečno, ponekad čak i četiri, pa je pravio pauze da bi se vene odmorile. On čak priča da ide manje, ali neki njegovi bliski prijatelji tvrde da ide na te terapije već skoro godinu dana. Svakako sad manje nastupa, napravio je dosta slobodnog vremena za sebe, pa sve postiže i konačno se posvetio zdravlju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija