• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

22.03.2024

18:28

Nakon napada da gradi biznis preko Breskvice, oglasio se Vojaž: "Želim da podelim tu moju ljubav sa drugima"

Ilustracija

Estrada

Nakon napada da gradi biznis preko Breskvice, oglasio se Vojaž: "Želim da podelim tu moju ljubav sa drugima"

Podeli vest

Nakon što su ga optužili da će preko Breskvice da zarađuje, oglasio se Vojaž.

Mladi reper, Mihajlo Veruović, otkrio je na svom Instagram da započinje novi biznis. Naime, Vojaž izbacuje ledene čajeve od breskve i lubenice, zbog čega su ga fanovi optužili da gradi biznis preko tuđih leđa, tačnije, preko bivše devojke Breskvice.

Kako su neki fanovi procenili, nije slučajnost što Veruovićev biznis ima veze sa breskvom. Sada se oglasio reper i sve objasnio.

Foto: Maša Banđur

 

- Na našem tržištu je stvarno malo produkata takvog tipa bez šećera, u potpunosti zdravih i iskreno ledeni čaj je moje omiljeno piće. Samim tim sam iz ljubavi prema tom piću hteo da napravim nešto svoje da bih mogao da podelim tu moju ljubav sa drugima. A biće od breskve i lubenice, da - rekao je reper.

On je prokomentarisao i navode sa društvenih mreža da je pravio marketing na račun Breskvice.

Foto: printscreen

 

- Nema veze s vezom! Ne pravim ja ništa, to je na moj račun, nije to na njen račun. Nema to veze sa njom ni na koji način, jednostavno i sam ukus breskve je najkomercijalniji ukus ledenih čajeva i zato je glupo da se ne uradi najkomercijalniji ukus, i to smo mi uradili - istakao je on, te na konstataciju kako mnogi to povezuju i komentarišu, on je kratko odgovorio:

- Jasno mi je naravno, ali davno smo mi to prerasli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija