• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

23.03.2024

09:29

U jeku skandala o razvodu, Đanijeva snajka uradila nešto neočekivano

Marko Đoković

Estrada

U jeku skandala o razvodu, Đanijeva snajka uradila nešto neočekivano

Podeli vest

Vest da se navodno Đanijev sin razvodi nakon godinu dana braka, iznenadila je javnost.

Marko Trajković i njegova supruga Minja, otpratili su se na Instagramu, što je izazvalo buru u javnosti, ali i podstaklo tračeve da se njih dvoje razvode nakon godinu dana braka.

Foto: printscreen/Instagram

 

Međutim, nakon što je ova vest dospela u medije, Minja je na svom Instagram nalogu vratila muževljevo prezime Trajković, ali i sve zajedničke slike iako se i dalje ne prate.

Podsetimo, ovim povodom oglasila se i Markova majka, Slađa Trajković.

- Ništa od toga nije tačno. Minja je napravila privatan profil na Instagramu, jer je dobijala ružne komentare. Na njemu sada objavljuje fotografije sa decom i suprugom. Ne razvode se, a zašto se ne prate morate njih da pitate - priča Slađa i dodaje:

- Imam svoje lične probleme i ne mogu da se bavim decom. Školovala sam ih, oženila, stambeno obezbedila i ne znam šta bi još trebalo da uradim - rekla je za Informer Slađa Trajković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija