• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

24.03.2024

10:02

Prva ljubav Nataše Bekvalac tragično izgubila život: Njemu je posvetila ovu emotivnu baladu

ATAIMAGES

Estrada

Prva ljubav Nataše Bekvalac tragično izgubila život: Njemu je posvetila ovu emotivnu baladu

Podeli vest

Nataša Bekvalac je imala samo 17 godina kada je bila u vezi sa dečkom iz Novog Sada, ali velika tragedija je tu ljubav prekinula.

Još tokom školskih dana, Nataša je znala da je muzika njen život i da će se time baviti, dok je njen tadašnji dečko studirao arhitekturu.

Ceo Novi Sad ih je poznavao, često su na motoru obilazili grad. Nažalost, strast prema ljutoj mašini ga je koštala života. Da zlo bude veće, tragedija se dogodila samo nekoliko desetina metara od mesta gde se nalazi kafana Danila Ikodinovića "Tako je suđeno".

Iako u to vreme više nisu bili u vezi, a Nataša je uveliko snimala svoj prvi album, vrlo teško je podnela gubitak. Rana je zarasla ali – ožiljak ostaje. Posvetila mu je i jednu od svojih najlepših balada, "Miris".

Foto: Informer

 

Očigledno da je bilo suđeno i da se Nataša kasnije zaljubi i uda za Ikodinovića, koji je isto bio zaljubljenik u motore. Umalo da Nataša doživi još jednu sličnu tragediju. Te  2008. godine Danilo je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu kada je pao sa motora i umalo ostao mrtav na licu mesta.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija