• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć./A.S.

25.03.2024

21:41

"Emotivno sam ispunjen": Sale Tropiko o novoj devojci, otkrio i u kakvom je odnosu sa bivšom ženom (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Emotivno sam ispunjen": Sale Tropiko o novoj devojci, otkrio i u kakvom je odnosu sa bivšom ženom (VIDEO)

Podeli vest

Sale Tropiko je otkrio da trenutno uživa u ljubavi sa novom devojkom, koja je uspela da osvoji njegovo srce nakon razvoda od Jovane.

Tropiko bend je večeras održao promociju spota za pesmu "Moj Beograde" i tom prilikom su članovi grupe najavili novi album nakon 8 godina pauze. 

Nova numera totalno je drugačija od svih dosadašnjih, a sa druge strane bend je zadržao svoju prepoznatljivost i stari duh. 

- Pored ove pesme pripremamo i druge pesme koje će se naći na novom albumu, a uskoro sledi i velika promocija na kojoj ćemo sve to predstaviti. Takođe u narednom periodu planiramo veliki koncert u Beogradu kako bi se odužili publici koja nam tokom svih ovoh godina daje podršku, a s druge strane to smo joj i dužni jer dugo nismo objavili CD. Zahvaljujem se svim porodicama članova našeg benda koje su nas podržale od početka, a nadam se i do svih numera na albumu - rekao je Aleksandar Cvetković izneđu ostalog za medije.

Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, je za medije istakao da se oseća super, kao i da je emotivno ispunjen. 

- Emotivno sam ispunjen, super živim, imam lep, miran život i uživam u svakom kako duhovno, tako i ljubavno, ali i fizički - rekao je Sale. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Na pitanje da li to znači da sve odlično funkcioniše sa novom devojkom, pevač je kratko odgovorio: 

- Jeste! - a zatim dodao da ne želi preterano da priča o svom ljubavnom životu. 

- Ja ne bih preterano pričao o svom privatnom životu jer ste prethodni imali na kašičici i znalo se sve o meni, tako da bih ovog trenutka tu stavio tačku, pošto mislim da je to sve okej i za mene i za sve nas zajedno, posebno za moju decu koja su tinejdžeri, pa ne bih baš da pričam o tome. Ako iz srca želite da znate kako se osećam, mogu da kažem da se osećam jako lepo i jako zadovoljno - izjavio je on. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Pevač je istakao da je njegova bivša supruga Jovana oduševljena njihovim novim pesmama. 

- Jovana je čula sve pesme koje smo uradili i kaže da su joj super. Malopre smo se baš kuckali i sve je dobro. Ona sve dobro komemtariše, jer smo mi sve dobro odradili -  izjavio je Sale, a onda progovorio o razvodu sa poznatom pevačicicom. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Nikada se nisam obazirao na naslove jer znam šta mi je u srcu i šta mi je u kući. To su teške stvari, ali posle kiše mora da grane sunce, a sada nam je svima granulo. Taj period težine da kažem je iza nas, tako da smo sada svi srećni i zadovoljni ljudi sa velikom decom i ponosno Jovana i ja ističemo naše super prijateljstvo. Trudimo se da bude dobri roditelji jer imamo tinejdžerku kod kuće, koju sve zanima, tako da... Ne bih preterano govorio više o tome jer starija ćerkica lista po medijima i ima razna pitanja i baš zbog toga ne bih govorio o privatnom životu, jer želim da zaštitim decu - završio je on. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija