• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

26.03.2024

14:54

"Ogroman gubitak, bila sam u vezi sa njenim rođenim bratom": Jelena Tinska se oglasila sa Informer, zavijena u crno nakon smrti Slađane Milošević

ATA Images, Miloš Rafailović

Estrada

"Ogroman gubitak, bila sam u vezi sa njenim rođenim bratom": Jelena Tinska se oglasila sa Informer, zavijena u crno nakon smrti Slađane Milošević

Podeli vest

Čuvena balerina se oglasila za Informer nakon smrti slavne rok muzičarke.

Aleksandra Slađana Milošević (68) preminula je danas u Beogradu, a odlaskom jedne od najpoznatijih pevačica rok muzike, domaća estrada zavijena je u crno.

Foto: ATAIMAGES

 

Ovim povodom, kontaktirali smo Jelenu Tinsku, slavnu balerinu, koju je smrt čuvene muzičarke i te kako pogodila.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Užasno sam otkad sam čula. Mnogo mi je žao Slađane. Poznavale smo se i bila sam sa njenim rođenom bratom Goranom u vezi. Nismo se samo zbog toga poznavale, ona je prosto iz jedne generacije koja se zajedno sa mnom na ovom estradnom nebu borila za svoj status. Nismo se čule skoro, ali smo se poslednji put videle kada smo Bebi Dol i ja snimale emisiju na TV Pink, i ona nam je bila prvi gost. Nisam upućena u njene poslednje dane i šta se sve izdešavalo, ali to jeste ogroman gubitak. Mnogo naših savremenika odlazi, i to mnogo rapidno. Događa se neka epidemija umiranja - rekla je za Informer Jelena Tinska.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Srbija