• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

27.03.2024

10:48

Marko i Manuela ljuti na oca! Zbog Draganinog i Tonijevog razvoda odnosi zategnuti, deca ostala u kući s majkom!

ATA Images, Printscreen Instagram

Estrada

Marko i Manuela ljuti na oca! Zbog Draganinog i Tonijevog razvoda odnosi zategnuti, deca ostala u kući s majkom!

Podeli vest

Naslednici Dragane i Tonija u zategnutim su odnosima sa ocem, otkako se biznismen iselio iz zajedničkog doma.

Dragana Mirković i Toni Bijelić odlučili su da stave tačku na brak dug 24 godine, a muzička zvezda se javnosti obratila srceparajućim saopštenjem. Biznismen već mesecima uživa u ljubavi sa znatno mlađom devojkom, a kako pišu mediji, par se stacionirao u Minhenu.

Ovim povodom, njihovi naslednici, Marko i Manuela, se nisu oglašavali, međutim, kako saznajemo od izvora biliskih pevačici, njihovi odnosi su zahladneli sa ocem otkako on ne živi sa njima. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Marko i Manuela su vezani za majku i za njih je sve ovo bio veliki udarac. Komunikacija s ocem je u početku bila svedena na minimum, ali kako je vreme odmicalo, počeli su da pomalo razgovaraju. Marko je posebno bio ljut, a njihov odnos je i dalje zategnut. Ako se sećate, na pevačicinom koncertu su samo radi reda pozirali zajedno, zbog silnih meidja. Došao je sam, u društvu devojke, a sa ocem u Areni reč nije progovorio - priča izvor Informera, pa dodaje:

- Dragana na njihovom mirenju radi najviše, jer joj je bitno da se deca slažu sa ocem. Manuela je bila mnogo tužna, vezana je za Tonija, onoliko koliko je Marko za Draganu. Njih dvoje žive sa njom u Beču, u kući koju im je Toni ostavio, a pre nekoliko dana posetila su Ostog. Ogromna su joj podrška i prate je na svim koncertima koje održava poslednjih meseci - završava izvor blizak pevačici za Informer.

Foto: printscreen instagram

 

Podsetimo, vest o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića odjeknula je poput bombe, a pevačica je tim povodom rekla:

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.

- Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Foto: printscreen instagram

 

Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - poručila je Dragana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija