• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.03.2024

18:21

Tužan prizor: Ovo se našlo na pragu doma Slađane Milošević nakon njene smrti

ATA Images

Estrada

Tužan prizor: Ovo se našlo na pragu doma Slađane Milošević nakon njene smrti

Podeli vest

Pevačica Slađana Milošević preminula je juče, u 69. godini nakon borbe sa dugom i teškom bolešću.

Slađana Milošević, rokerka koja je smatrana ikonom novog talasa u Jugoslaviji osamdesetih godina, nikoga nije ostavljala ravnodušnim. 

Foto: Informer

 

Uz njenu muziku su odrastale mnoge generacije, a njena smrt potresla je javnost, kao i njene kolege koje još uvek ne mogu da se pomire sa tim da je pevačica preminula.

Foto: Informer

 

Ispred zgrade u kojoj je živela danas se pojavilo cveće i tri sveće, koje je neko očigledno ostavio kako bi Slađani odao počast.

Podsetimo, Miloševićeva je hospitalizovana pre nekoliko meseci zbog lošeg zdravstvenog stanja, a u oktobru prošle godine je pričala o svojoj bolesti. 

Foto: ATA Images

 

- Bolest nosi naziv Sjogrenov sindrom. Njena simptomatologija i način lečenja i dalje su nepoznati mnogim doktorima. Često je svode na pojednostavljeni imunološki poremećaj, a ona je u stvari smrtonosna. Nažalost, bolest je veoma teška, sa brojnim imunološkim promenama. Napada sve telesne sisteme. Jedino kineska tradicionalna medicina može pomoći, jer od ranih dana tretira čoveka kao jedinstvenu celinu. U zapadnoj medicini jedino psihosomatika ima takav pristup. Čovek je jedinstvo tela i psihe i samo tako se može lečiti - rekla je tada pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija