• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

28.03.2024

22:41

"Mi se uvek uhvatimo za najgore": Snežana Đurišić bez dlake na jeziku o razvodu Tonija i Dragane

ATAIMAGES/Informer

Estrada

"Mi se uvek uhvatimo za najgore": Snežana Đurišić bez dlake na jeziku o razvodu Tonija i Dragane

Podeli vest

Đurišićka ne krije da je iznenađena vešću da se Dragana i Toni razvode.

Pevačica Dragana Mirković pre dva dana je saopštila javnosti da se razvodi od svog još uvek zakonitog supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka

Ova vest je potresla mnoge javne ličnosti koje su bliske sa Draganom, a među njima je i pevačica Snežana Đurišić. Ona je tom prilikom istakla da se vodi tim da je bolje "dobar razvod, nego loš brak". 

Foto: ATAIMAGES

 

- Jako je volim, da. Ne bih ja komentarisal tuđi privatan život, a mogu reći samo da je moja deviza, da je uvek bolji dobar razvod, nego loš brak - rekla je ona.

Snežana je na kraju poručila da i Dragani i Toniju želi mnogo sreće i snage u narednom periodu. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Ona najbolje zna i njen suprug, šta i kako i zašto... Neka to njima. Da je lako, verovatno nije lako zato što su dugi niz godina bili zajedno, ali dobro, to je sve privatan život. Želim im oboma puno sreće i snage - rekla je Snežana.

Na pitanje da li misli da muškarci više nisu isti kao što su nekada bili, pevačica je kratko prokomentarisala. 

- Slažem se, sve se promenilo. Malo sam tužna zbog svega ovoga, što nam je dato sve, data nam je uvek neka najbolja moguća opcija, a mi se uvek uhvatimo za najgore - rekla je ona za "Grand". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija