• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand/Informer/D.S.

01.04.2024

22:19

Amar Gile čeka treće dete! Pevač saopštio divne vesti: "Upravo sam saznao, pogubljen sam..."

Shutterstock, ATA Images

Estrada

Amar Gile čeka treće dete! Pevač saopštio divne vesti: "Upravo sam saznao, pogubljen sam..."

Podeli vest

Pevač Amar Gile Jašarspahić i njegova partnerka Mirela prošle godine dobili su sina, a sada je otkrio da čekaju drugo dete.

Iz prvog braka, koji je okončao nakon četiri godine ljubavi, Amar Gile dobio je sina, a još jedno muško dete dobio je prošle godine sa suprugom Mirelom.

Međutim, par je odlučio da se tu ne zaustavi, pa je Mirela opet trudna, a srećne vesti pevač je saznao neposredno pre nego što su ga novinari kontaktirali.

Foto: ATA Images

 

- Upravo sam dobio vest da ću po treći put postati otac. Puno mi je srce! Iskreno, malo sam pogubljen, ali nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ovo je zaista najlepša vest koju čovek može da čuje - kaže Gile, koji priznaje da bi posle dva sina, voleo da dobije devojčicu:

- Evo, sad očekujemo novu ili novog člana porodice. Mada, ja bih iskreno novu, ali Bože moj, neka je živo i zdravo. U novembru ili decembru stiže prinova. Verujte, ovo je najlepša vest koja može da postoji na ovoj planeti i najveće bogatstvo.

Foto: ATA Images

 

Amar je otkrio i kako se njegova izabranica i on snalaze sa sinom koji je tek napunio godinu dana.

- Sa Zlatanom još deveramo što se kaže, budi nas ujutru, kao i svako dete. Sad dolazi novo tako da mislim da neću imati vremena, još najmanje tri godine, za spavanje. Ipak, deca su deca! Imamo pomoć i Mireline i moje majke, žene se baš trude. Kad god Mirela i ja treba negde da odemo nasamo one su tu da čuvaju decu. Ovih putem bih pozdravio i poljubio nane, hvala im što su uvek na našoj strani - rekao je pevač i dodao:

- Dolazak trećeg deteta je za mene vrh života, samo da smo zdravi i neka ide sve po planu. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali ime Sara mi se baš sviđa, to sam odavno hteo, ali ne znam da li ću ja i sada birati pošto sam birao već dva puta, za Darisa i Zlatana. Mislim da ću ipak ovog puta prepustiti supruzi da bira.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija