• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs/D. I.

02.04.2024

08:28

Kan dovezao Harisa u policijsku stanicu usred noći! Melina prošla pored sina kao da ga ne poznaje, nije ni zastala

ATAIMAGES/informer/drustvene mreze

Estrada

Kan dovezao Harisa u policijsku stanicu usred noći! Melina prošla pored sina kao da ga ne poznaje, nije ni zastala

Podeli vest

Situacija između proslavljenog pevača i njegove bivše supruge se komplikuje, nakon skadala u vili, policija ih je pozvala i u stanicu

Haris Džinović sinoć je pozvao policiju kada je njegova bivša supruga Melina došla u njihovu vilu na Senjaku, a nakon toga pevača je sin Kan odvezao i u stanicu kako bi muzičar dao izjavu.

Foto: ATAIMAGES

 

Prema pisanjima medija, Haris se u policijskoj stanici "Savski Venac" satima zadržao, a uz njega je sve vreme bio sin. Melina je prošla svojim automobilom ispred stanice, prošla pored Kana i nije se javila sinu, sa kojim, kako je Haris nedavno otkrio, ona već neko vreme ne komunicira. Melina nije ušla u policijsku stanicu tada, već je produžila dalje.

Foto: printscreen instagram

 

Džinović je sinoć pozvao policiju kako bi Melinu izbacio iz doma nakon što je "upala". Pripadnici policije su vrlo brzo došli na adresu, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira. Policija je Harisu potom privremeno oduzela pištolj koji je imao u kući, iako ima dozvolu za njega.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Haris se sinoć oglasio i rekao:

- Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo da uđe, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene da napadne fizički, mnogo gore je psihički, verbalno! Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, sa policijom sve vreme da saznam razlog.

"Upropastila se prečestim druženjem sa ženskim svetom"

Melina i Haris se razvode posle 24 godine braka, o čemu se naširoko priča, a pevač je izneo čitav niz detalja o odnosu sa još uvek zakonitom ženom.

- Ovaj brak nije pukao zvaničnim potpisom za razvod braka, nego je loše bilo pre godinu i po dana, pa možda čak i dve. Počelo je to da se urušava. Dosta je pripremano - rekao je Haris.

- Jeste delovalo kao velika ljubav do pre deset godina, dok gospođica nije počela da vodi neki drugi život. Nije to bio taj porodičan život. Mislim da se upropastila sa prečestim druženjem sa ženskim svetom. Jer nijedna drugarica, ako nema baš srećan brak, ne želi ni onoj drugoj drugarici da ona ima srećan brak. Ne krivim nikoga, ni njene drugarice, ali mislim da je to doprinelo nekom odvajanju od kuće, od muža, od života. Možda se žena zaljubila ponovo. Nemam pojma što se dešavalo tu. Svašta se nešto sakrivalo od mene - dodao je on.

Foto: ATAIMAGES

 

 

"Deci je žao što porodica nije ostala na okupu"

- Mislim da nije promašena ljubav. Imali smo mi ljubav i bilo je jako lepo dugi niz godina, a promašen život nije nikako. Zašto bi bio život promašen? Život se nastavlja, život ide dalje. Da je ona imala interes da sačuva brak, ja verujem da bi ga sačuvala. Bio sam raspoložen da živimo zauvek zajedno. Kao što kaže matičar, ostanite verni dok vas smrt ne razvoji i tako dalje. Držao sam se toga zaista principijelno, ne samo zato što je on to rekao, nego što sam takav čovek. Meni je dovoljna bila jedna žena. Da li su deca ljuta ili ne, šta znam, ne bih da čačkam po njima. Njima je žao sigurno što porodica nije ostala na okupu. I oni će u dogledno vreme da odu svojim putem - kazao je Haris sinoć.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija