• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

02.04.2024

14:46

Teya Dora doživela neverovatan uspeh! Srpska predstavnica u poslednja 24 časa značajno napredovala

shutterstock/Informer/logo

Estrada

Teya Dora doživela neverovatan uspeh! Srpska predstavnica u poslednja 24 časa značajno napredovala

Podeli vest

Naša predstavnica na predstojećoj Evroviziji sve bolje se kotira na kladionicama

Teya Dora koja će Srbiju na "Evroviziji 2024" predstavljati pesmom "Ramonda" u poslednja 24 časa skočila je za na kladionicama što je neverovatan uspeh.

Foto: Printscreen/You Tube

 

 

Inače, njena numera svakim danom napreduje na ovoj listi i mnogi veruju da će možda baš ona pobediti ili ostvariti veliki uspeh u Malmeu. Za sada Teya Dora je na 18. mestu, a pre samo jedan dan bila je na 22.

Foto: Prntscreen

 

 

Na prvom mestu je i dalje hrvatski predstavnik Bejbi Lazanja sa pesmom "Rim tim tagi dim", odmah iza njega, na drugom mestu je Ukrajina, a na trećem Italija.

Podsetimo, nedavno se pojavila fotografija na kojoj  Teya Doru i hrvatskog predstavnika Bejbi Lazanju upoređuju sa prošlogodišnjim predstavnicima Švedske i Finske.

- Naravno da sam video tu fotografiju i zaista mi se dopala. Jedva čekam da sretnem Teya Doru i da napravimo zajedno tu fotografiju. Ona je fenomenalan pevač, pesma je jako dobra i verujem da će Srbija napraviti veliki uspeh - rekao je on i dodao da nadimak Lazanja nema veze sa tim što on voli da jede tu hranu.

Foto: printskrin jutjub

 

 

- Više volim picu i krofne, a lazanje najmanje volim - rekao je on nedavno.

Teya Dora je uz predstavljanje svoje numere govorila i o njenom jakom značenju.

"Ramonda" govori o simbolu koji je veoma važan za Srbe. Reč je o cvetu Natalijina ramonda koji nazivaju i "cvet-feniks" jer se u toku suše pritaji i osuši, a zatim sa prvom kišom oživi, tačnije, ozeleni.

Ovaj cvet raste po istočnoj Srbiji i na planini Kajmakčalan, na mestu gde je srpska vojska vodila žestoke borbe protiv bugarskih snaga tokom pripreme proboja Solunskog fronta, uvoda u oslobađanje Srbije u Prvom svetskom ratu i postala je simbol srpskog stradanja.

Ramonda je simbol Dana primirja u Prvom svetskom ratu koji je potpisan 11. novembra.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija