• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs/D. I.

05.04.2024

14:04

Počinje podela imovine! Otkriveno šta će pripasti Dragani, a šta Toniju, jednu stvar oboje žele

Informer/Google

Estrada

Počinje podela imovine! Otkriveno šta će pripasti Dragani, a šta Toniju, jednu stvar oboje žele

Podeli vest

Razvod folk zvezde i njenog supruga u žiži je interesovanja javnosti, a sada je došlo vreme da podele nekretnine

Dragana Mirković pre nedelju i po dana obavestila je javnost da je podnela zahtev za razvod braka od supruga Tonija Bijelića. Od tada spekuliše se o razlozima kraha zajednice koja je trajala 25 godina, a pevačica je ostala dosledna i, mimo saopštenja koje je dala u medijima, nije više govorila o ovoj temi.

Foto: printscreen

 

Međutim, sada se uveliko govori da je došao trenutak da Dragana i Toni podele imovinu, a sve to potvrdila je činjenica da se Bijelić juče vratio u dvorac "Ebenfurt" u kojem je pevačica ostala da živi.

Dragana se često nalazi na spiskovima i listama kao jedna od najbogatijih javnih ličnosti sa ovih prostora.

Foto: ATAIMAGES

 

Njeno bogatstvo, prema poslednjoj proceni sajta “Net Worth Celebrities”, iznosi 100 miliona dolara.

Značajni izvori prihoda bili su im oni koje su stvarali zajedničkim poslovnim potezima. Na prvom mestu, to je televizija na čijem čelu se nalazi pevačica od 2005. godine. Doskorašnji par takođe već deset godina poseduje i firmu za prodaju luksuznih automobila, a među njihovim mušterijama je i veliki broj njenih kolega.

- Dragana i Toni poseduju brojne nekretnine, što u Austriji, što na Balkanu ali će to biti još i najlakše podeliti. Problem se nazire kada je reč o firmama, naročito što je firma za prodaju luksuznih automobila jedna od najprofitabilnijih. Iako se činilo da je Toni na čelu tog carstva, Dragana je bia ta koja je gurala čitav proces i vukla važne konce. Mnogi misle da će njih dvoje ostati partneri u toj firmi, ali zaposleni gaje sumnju kako će to da funkcioniše - kaže izvor koji je upućen u poslove bivših supružnika.

Foto: Privatna arhiva

 

Prema njegovim rečima nekretnine neće biti problem, kao ni televizija.

- Toni će televiziju ostaviti Dragani, jer se ona u to razume i sve vreme se i bavila tim delom njihovih poslova. Njega svakako ne zanimaju poslovi u Srbiji, kao i nekretnine. Dvorac će sigurno biti prepisan na njihovu decu, ali da Dragana doživotno može da boravi u njemu. Slično će biti i sa ostalim nekretninama, zvanično će se voditi na Marka i Manuelu. Međutim, firma luksuznih automobila može biti kamen spoticanja jer nje neće hteti niko da se odrekne. Uostalom to je najveći izvor prihoda ove porodice.

Prema rečima izvora, Dragani nije stalo do novca ali je svesna da troškove koje ima vezane za dvorac i školovanje dece mora da plaća, a to nisu mali iznosi.

Foto: Foto: Goran Jovanović

 

- Samo kada se probudite u dvorcu u kojem trenutno Dragana živi vi ste već izbili stotine hiljada evra - objašnjava izvor i dodaje:

- To je ogromno imanje i zdanje, za koje je potrebna posluga, baštovani i radnici koji će ga održavati. To je stalno zaposleno osoblje i bez njih ne može da funkcioniše toliki posed. Sa druge strane, Dragana je dosta novca uložila u koncerte i turneje, a kada puno uložite tu nema velike zarade. Njoj novac nikada nije bio bitan, ali način života na koji je navikla decenijama unazad ipak je promenio njen stil života. Ona se ne brine oko novca jer zna da će naći način da zaradi, ali je svesna da se zahvaljujući njoj pročulo za firmu sa automobilima jer je dosta njenih kolega upravo kupovalo kola od njih. Zato se neće svog udela odreći tako lako. Zakonski, to je firma koju su stekli zajedno i podložna je podeli.

Foto: printscreen/Kurir tv

 

Prema rečima izvora, Dragana i Toni nisu zvanično razvedeni i tek im predstoji borba za imovinu.

- Njihovi naslednici ne osećaju razliku u životnom stilu pre i posle rastanka roditelja, njih dvoje i dalje žive punim plućima. Školuju se na prestižnim fakultetima, ima svoje nekretnine u Beču i voze skupe automobile. Draganina i Tonijeva želja je da im ništa ne fali, i u tome se trenutno jedino slažu. Dragana ne komentariše to što je Toni kupio kuću u kojoj će živeti sa ljubavnicom, ali verujem da joj nije pravo. Nikada nije volela i štaviše se čuvala da ne bude u nekim skandalima u javnosti, pa joj je sada dodatno teško što “prljav veš” iz njenog doma dospeva među široke narodne mase.

Dragana bi u Srbiju, ali su joj deca u Beču

Prema rečima dobro obaveštenog izvora Dragana želi da se vratila da živi u Srbiji, tu su joj karijera, rodbina i televizija ali joj je porodica i dalje u Austriji.

- Marko i Manuela retko su i ranije dolazili u Srbiju jer im je društvo u Beču, ali i svuda po svetu. Rođeni su tamo i tamo se školuju, to je jedino što Draganu ostavlja u toj zemlji. Ona bi volela, i bilo bi joj lakše da vodi karijeru odavde ali svesna je da je to nemoguće.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!
Društvo

Građani, ovo je važno! Oglasio se PIO fond!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje osigurava na penzijsko i invalidsko osiguranje sva lica koja su po Zakonu o penzijskom i invalidskom osiguranju obavezno osigurana i koja su se uključila u ovo osiguranje, bez obzira na to da li su u pitanju zaposleni, osiguranici samostalnih delatnosti ili poljoprivrednici.

30.04.2024

17:23

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Sport

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu
Fudbal

Vinisijus posle preokreta Bajerna izvukao bod Realu

Drama na "Alijanc areni", Bajern umalo do preokreta, ali je Vinisijus Žunior doneo izjednačenje Realu! Fudbaleri Bajerna odigrali su nerešeno sa Real Madridom 2:2 (0:1) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

30.04.2024

22:52

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija