• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

06.04.2024

16:31

"Nisam imala sreću majke Jugovića da me satre bol": Eva Ras o gubitku ćerke i borbi sa strašnom bolešću u emisiji "Život kao takav" na Informer TV

Informer/logo

Estrada

"Nisam imala sreću majke Jugovića da me satre bol": Eva Ras o gubitku ćerke i borbi sa strašnom bolešću u emisiji "Život kao takav" na Informer TV

Podeli vest

Emisiju "Život kao takav" možete pogledati u nedelju 31. marta u 18 časova na Informer televiziji.

Osamdesettrogodišnja glumica Eva Ras, pored filmske karijere, ostvarila je značajne uloge na televiziji i u pozorištu. Njena sposobnost da se u potpunosti utopi u lik, kao i njen nekonvencionalni pristup glumi, čine je jednom od najzapaženijih glumica svoje generacije. Dok su se u karijeri nizale uspešne role, privatni život omiljene glumice ispunile su brojne tragedije - gubitak supruga, kćerke jedinice i borba sa podmuklom bolešću. Teški momenti su je naučili da nikako ne sme da zaboravi na sebe koliko god sve bilo teško.

Foto: Izvor: MirDan produkcija

 

- Poručila bih ženama da brinu o sebi jer i naš život je takođe značajan, jer i nama je Bog dao život. Kad izgubimo nekoga ko je nama vrlo blizak i ako već nisam imala sreće da umrem, meni je prvo palo na pamet da ne smemo biti lude Naste, da se prepustimo tuzi i izgubimo tlo pod nogama. Mi smo dužni pred Bogom da brinemo o sebi da dok smo živi budemo dostojni tog života. Izgubila sam kćerku i nisam jedina majka koja je izgubila dete, ali nisam izgubila svoj život. Kad nisam imala sreću kao majka Jugovića da me satre bol, onda sam dužna da brinem o sebi - izjavila je Eva Ras.

Foto: Izvor: MirDan produkcija

 

Gostujući u emisiji "Život kao takav" na Informer TV govorila je kako je izgledao momenat kada su joj saopštili vest da joj kćerka preminula u Parizu.

- Saznala sam tako što su došla tri policajca dok sam se spremala da idem na festival na Palić. Mislila sam da je auto došao po mene. Oni su mi saopštili da je ona umrla. Ja kažem kako umrla kada sam juče razgovala sa njom. Nisu imali nikakve papire i rekli su mi da idem u Ljermontovu gde takođe nisu imali nikakvu informaciju. Pomislila sam da nije umrla. Tek trećeg dana sam dobila dopis. Za to vreme nisam znala šta se događalo u mojoj duši. Morala sam da učinim sve što sam mogla da ona mrtva se vrati u svoju zemlju da ne ostane u Parizu, daleko od mene - iskrena je Eva Ras.

Foto: Izvor: MirDan produkcija

 

Emisija "Život kao takav" nastala u produkciji nezavisne kuće "MirDan" na programu je Informer TV u nedelju 31. marta u 18 časova. Reprizno izdanje u subotu 6. aprila u 14 časova. Domaćin emisije je Danijela Kremić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija