• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

08.04.2024

10:46

Istina ugledala svetlost dana! Ove pojedinosti iz Harisove prošlosti niko nije znao, pravio prestupe zbog kojih je snosio posledice

ATAIMAGES

Estrada

Istina ugledala svetlost dana! Ove pojedinosti iz Harisove prošlosti niko nije znao, pravio prestupe zbog kojih je snosio posledice

Podeli vest

Haris je gostujući u jednoj emisiji ispričao detalje iz svoje prošlosti koje niko nije znao.

Pevač Haris Džinović proteklih dana je veoma pristuan u javnosti, nakon što se pojavila informacija da se razvodi od svoje supruge, Meline Džinović, nakon 22 godine ljubavi. 

Foto: ATAIMAGES

 

Haris se sada gostujući u jednoj emisiji prisetio početaka i perioda dok još nije upoznao Melinu. 

Kako je pevač ispričao, on je bio veoma nestašan kao mlađi, zbog čega je čak dva puta bio izbačen iz škole. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Zato što sam bežao sa časova, bežao iz škole, išao sam na treninge. Fudbal sam voleo više od svega, iako sam već tada bio talentovan, odnosno, otkrio talenat za muziku, ali nju sam sklonio u drugu stranu. Samo sam bio fokusiran na fudbal i onda sam dobio mnogo neopravdanih časova, tako da sam morao da letim iz školeOnda sam završio večernju gimnaziju, za pola godine dva razreda. Pa se opet upisao, pa je opet bio neki problem, pa su me na polugodištu izbacili, da bi me primili početkom drugog polugodišta i tako... - prisetio se Haris kroz osmeh.

Ipak, na period detinjstva ima uglavnom lepe uspomene.

Foto: ATAIMAGES

 

- Uglavnom sam imao sve što sam želeo. Najbitnija mi je bila igra... Igraili smo fudbal, klikere, nije bilo previše mogućnosti za zabavu. Nestašan sam bio, kao i sva deca. Opet kažem, to bilo neko drugo vreme, sada je sve drugačije - ispričao je pevač u emisiji "Iza zatvorenih vrata". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija