• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

11.04.2024

11:59

Tako mali, a već šefuje! Marija Šerifović podelila fotku sina, pa nasmejala fanove hit komentarom (FOTO)

ATAIMAGES

Estrada

Tako mali, a već šefuje! Marija Šerifović podelila fotku sina, pa nasmejala fanove hit komentarom (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Marija Šerifović u decembru prošle godine postala je majka, a fotografije sa sinom redovno objavljuje na društvenim mrežama.

Iako je godinama pokušavala da se ostvari kao majka, Mariji Šerifović to nije polazilo za rukom, zbog čega je u Americi putem surogat majčinstva dobiila naslednika kojem je dala ime Mario.

Javnost je iznenadila vest o tome da je pevačica dobila sina, jer niko nije znao da je Marija platila surogat majku, ali su je mnogi podržali.

Foto: ATAimages

 

Šerifovićeva je luksuzni stan u Beogradu na vodi preuredila tako da ima sve što je potrebno za prinovu, ali je mali Mario, osim nameštaja u svojoj sobi, polako počeo da zauzima i onaj u dnevnoj.

Pevačica je objavila fotku na kojoj se vidi kako njen sin leži na sofi sa podignutim prstićem, a u opisu Instagram storija se našalila na svoj račun:

Foto: Printscreen/Instagram

 

- To je to, više nemam ni sofu. Jer - šef! Ljubi ga majka u štucnu - napisala je ona.

Podsetimo, Marija je nedavno održala koncert u Podgorici na kojem se obratila fanovima emotivnim govorom.

- Imam jednu molbu za vas. Vreme u kojem živimo i postojimo je stvarno je*eno i neverovatno odvratno. Probajte da budete neki dobri ljudi, neka dobra devojka, neki dobar momak, komšija, šef... A zašto? Pa zato što je ovaj život samo jedan i sve će ovo jako brzo proći i bolje da vas pamte po dobrom, nego kao neko smeće. Ja se trudim da iz dana u dan budem i što bolji prijatelj i što bolja šefica i što bolja ćerka, sad i što bolja majka... - rekla je Marija i zastala, a usledile su glasne ovacije publike.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija