• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

12.04.2024

22:16

"Prvi put sam se udala iz zezanja!" Dara Bubamara šokirala izjavom o braku, pa priznala: "To me je skupo koštalo"

ATAIMAGES

Estrada

"Prvi put sam se udala iz zezanja!" Dara Bubamara šokirala izjavom o braku, pa priznala: "To me je skupo koštalo"

Podeli vest

Dara Bubamara je prvi put progovorila o prvom braku sa Lazarom Dugalićem.

Popularna pevačica je nedavno u intervjuu prvi put otvoreno govorila o svojim brakovima. Kako je i sama Dara Bubamara rekla, sa Lazarom je bila udaja zbog papira i ništa više.

Dva puta si stajala pred matičara ali si malo pričala o prvom braku. Zašto?

- Zato što je taj prvi brak bio iz zezanja, a sad ću ti reći zašto iz zezanja. Pevali smo svi u Nemačkoj i imali smo od Jovanovića nekog menadžera papire i to je odjednom počelo hapšenje, pošto se nije plaćao porez. Goca Božinovska je zaustavljena na granici, ovu pevačicu zaustavili na granici, haos. A Laki (Lazar Dugalić prim. aut) i ja tada u vezi, a on živi u Nemačkoj. I kaže Andrija, naš prijatelj, čoveče, jeste vi ludi da sad, ako uhvate Daru, ona će nagrabusiti zbog tog Jovanovića, kaže idite venčajte se i gotovo, ona ima papire i ćao, završeno. I ja kažem ajde.

Foto: ATAIMAGES

 

Ti si se zbog papira venčala prvi put?

- Iskreno ti pričam. Mislim, mi smo se zavoleli, živeli smo zajedno, ali ja sam mu rekla: "Slušaj, ovo nije sad znači, brak. Ovo je sad zbog papira, ali da znaš, nemoj se sad utripovati da smo muž i žena".

I kako je Lazar reagovao?

- Pa ništa, on je hteo. Mene svaki muškarci i dan-danas voli i ne žene se... Ali, on je tad gledao da mi uradimo za mene najbolje. Svakako se volimo i šta, nema to veze nikakve, ali stvarno smo bili mladi i stvarno smo hteli to zbog papira, kao, šta ima veze, koliko se ljudi venčavaju po inostranstvu zbog papira mi smo opet bili zajedno. Ali ja sam mu rekla, da znaš, nije to sad kao brak, da ćemo mi sad decu imti i to sve, nego to je sad ovakva situacija.

Foto: ATAIMAGES

 

- I to me je skupo koštalo. Laki i ja smo bili sedam godina zajedno i onda kada sam upoznala Milana ja sam išla da se razvedem tamo u Nemačku. On čak nije hteo da da razvod zato što je bio povređen. Ja mu lepo rekla da je zbog papira, a on ne da razvod. Ja svakom lepo kažem iskreno. On ne da razvod, brate. Ništa, Milan je to sredio sa njim.

Čekaj, onda je tvoj sadašnji muž molio bivšeg da ti da razvod?

- Ne, otišli smo Milan i ja u Nemačku zajedno i rešili. Ali slušaj sad, pošto je prošlo 7-8 godina od sklapanja braka, ja sam trebala da dobijem od Nemačke države umbrefist. To su papiri za ceo život, kao što sad imam sežur francuski. I zamisli ti mene? Ja kažem neću papire. Ja rekla neću, ne trebaju mi. Imam francuske. A mogla sam sad i nemačke i francuske, razumeš? Ja idem i na svoju štetu, tako da nisam htela. On je naravno mene pljuvao, posle toga, svašta je tu bilo. Povređen, ostavljen, klasika. Muškarac - ispričala je Dara za "Telegraf".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija