• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

14.04.2024

14:01

Đina Džinović frapirala potezom, oglasio se i učesnik "Zadruge"! Odlučila se na radikalan potez, niko ne zna šta je razlog!

Printscreen/Instagram

Estrada

Đina Džinović frapirala potezom, oglasio se i učesnik "Zadruge"! Odlučila se na radikalan potez, niko ne zna šta je razlog!

Podeli vest

Nekadašnji rijaliti učesnik našao se uvređen jer ga je na društvenim mrežama blokirala Đina Džinović.

Ćerka Harisa Džinovića, Đina Džinović, uklanja sa svojih društvenih mreža svakoga ko joj ne prija ili joj na neki način zasmeta, i to na način što ga jednostavno - blokira.

To je učinila i kada je u pitanju nekadašnji učesnik "Zadruge", Nenad Lazić Neca, koji je podelio na društvenim mrežama da ga je Džinovićeva naslednica blokirala na TikToku.

Foto: ATAIMAGES

 

- Zanima me zašto je ćerka Harisa Džinovića blokirala? A, da, zloba ne može da podnese dobrotu - napisao je najpre Neca, a zatim se oglasio i izjavom.

- Ko zna kada me je ona blokirala, ja sam slučajno saznao, nešto sada da vidim i kažem: "Bože, što me je devojka blokirala?!". Ma, ko zna što je, verovatno što je zlobna devojka, kao što drugi ljudi pričaju, pa ne može da podnese pozitivnu dušu kao što sam ja - nije bio džentlmen Neca.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Ja ne znam šta je ljudima, da me blokiraju... Još sam mislio da je promenila ime, kažem drugarici da proveri, ona kaže da ima profil. Znaš kakvi su ti ti nabeđeni mamini i tatini sinovi - rekao je očigledno veoma uvređeni Neca za Pink.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija