• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

21.04.2024

09:11

Ostala joj je samo jedna neostvarena želja! Preminula voditeljka planirala veliki poduhvat: "Za nju to nije bilo nikakvo dokazivanje"

Privatna arhiva

Estrada

Ostala joj je samo jedna neostvarena želja! Preminula voditeljka planirala veliki poduhvat: "Za nju to nije bilo nikakvo dokazivanje"

Podeli vest

Bivša voditeljka "Pinka", Bojana Janković, pronađena je u petak mrtva u stanu u Beogradu, a njena prerana smrt je potresla čitavo javno mnjenje.

 

Bojanu Janković će javnost pamtiti po kultnoj emisiji "City", koju je vodila sa sestrom bliznakinjom Ivanom Škorić.

Bojana je bila sportski tip, redovno je trenirala, a 2021. godine je istrčala i maraton, čime se pohvalila na društvenim mrežama. Njoj je ostala jedina neostvarena želja, da još jednom istrči Beogradski maraton.

Foto: printscreen/Instagram

 

- Bojana je mnogo volela sport, svi su znali šta to za nju znači i koliki joj je izduvni ventil. Ona je na 34. beogradskom maratonu učestvovala sa sestrom, a svi su joj čestitali na angažovanju posle završetka manifestacije. Sa jednom drugaricom je nedavno pričala da bi volela da istrči još jedan maraton, odnosno, da bi učestvovala više puta. Nije se zadovoljila jednim maratonom. Za nju to nije bilo nikakvo dokazivanje, već stil života i nešto što je mnogo ispunjavalo - otkrio je upućen izvor blizak Jankovićki.

Podsetimo, telo Bojane Janković poslato je odmah na obdukciju, kako bi se saznao pravi uzrok smrti mlade voditeljke.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija