• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.04.2024

10:03

Ceca pevala u kafani u Crnoj Gori! Pojavio se snimak Ražnatovićeve koja sa 14 godina nastupa na jednom slavlju u Utjehi, a tek da joj čujete glas (VIDEO)

Printscreen You Tube/Ćazo Metanović, ATA Images

Estrada

Ceca pevala u kafani u Crnoj Gori! Pojavio se snimak Ražnatovićeve koja sa 14 godina nastupa na jednom slavlju u Utjehi, a tek da joj čujete glas (VIDEO)

Podeli vest

Folk zvezda se vidi na snimku iz 1987. godine dok maloletna peva u Crnoj Gori

Svetlana Ceca Ražnatović nikada nije krila da je veoma mlada počela da peva, te da je prvi put uzela mikrofon sa samo pet godina, dok je sa 10 nastupala na narodnim veseljima, a sada se pojavio i dokaz koji potkrepljuje tu priču. 

Foto: Youtube printscreeen

 

Na Jutjubu veliku pažnju privukao je snimak na kojem se vidi Ceca, koja sa samo 14 godina, peva u jednoj kafani na otvorenom u Utjehi. Pevačica je i tada bila velika zvezda, te je imala nekoliko muzičkih blokova. Nastupila je sa kolegama Kikijem i Sabrijom, a tokom te večeri se i presvlačila. 

Foto: ATAIMAGES

 

 

Ceca je najpre pevala pesme svojih koleginica Vesne Zmijanac "Kraj nogu ti mrem" i Goce Lazarvić "Mara mara maramica", a potom je zagrejala atmosferu numerom Šemse Suljaković "Baš me briga" i drugim. 

Interesantno je da joj se glas tokom godina značajno promenio, a kako je Ceca zvučala sa samo 14 godina poslušajte u nastavku:

Ražnatovićka je jednom prilikom govorila o svojim počecima:

- Kao jako mlada sam krenula, mama mi je bila mentor, ispravljala mi je greškice. Ja sam sa pet godina stala na binu, sa 10 počela da nastupam na lokalnom nivou na veseljima, jer sam već bila zvezda u svom mestu i čudo od deteta. Sa 14 godina sam snimila prvi album, ostalo je istorija - kazala je Ceca koja je bila veoma mala kada je morala da zameni jednu pevačicu:

- Sa pet godina sam se našla prvi put na bini, pevačica zbog koje je bilo organizovano to takmičenje se razbolela. U to vreme su bili strogi kriterijumi, ona je trebalo da bude pobednik tog takmičenja, da dobije papir da može da nastupa u nekom ekskluzivnom hotelu i ona se razboli. Mamine kolege su znale da sam talentovana jer sam u zbornici pevala i tražili su da dođem ja da nastupim. Prvo su se pitali:"Kako Ceca da dođe ona je dete, ima pet godina, prepašće se", ali onda je bilo: "Ma neka izađe". Izašla sam kao prava pevačica, tako je krenuo moj put spontano, pesma koju sam pevala je izvorna “Jedno jutro rano kad zora zarudi, ustala je svekrva snaju da probudi” - zasmejala je Ceca tada sve prisutne anegdotom uz detinjstva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija