• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

01.05.2024

08:54

"Slala sam poruke Saši Kovačeviću": Pevačica žali zbog svog postupka, sada ju je jako sramota

printskrin Instagram

Estrada

"Slala sam poruke Saši Kovačeviću": Pevačica žali zbog svog postupka, sada ju je jako sramota

Podeli vest

Sara Šekularac poznatija kao Zoi, nedavno je progovorila u kakvom je odnosu sa Sašom Kovačevićem.

Zoi je u medije je najpre dospela kao sestričina pevačice Nataše Bekvalac, a onda je i sama počela da se bavi muzikom i vrlo brzo je postala popularna i tražena.

Mlada pevačica je u jednom intervjuu priznala da se bila veliki fan Saše Kovačevića, te da su njih dvoje razmenili i par poruka.

- Setila sam se nečeg jako smešnog. U jednom momentu sam pisala Saši Kovačeviću jer sam bila fan njegove muzike u doba kada su svi slušali njega i Vladu Georgieva. Tada sam mislila da bi bilo super da snimimo duet, ali sada kada čujem njegovu muziku shvatam da ne postojimo u istom univerzumu - prisetila se uz osmeh na licu za "Chit Chat" Zoi.

Foto: ATAimages

 

- Međutim, meni je to tada bilo zabavno, ali on me je klasično iskulirao, naravno. To je skroz okej jer i ja to uradim nekome kome neću da kažem "ne". Ja sam se njemu javila u fazonu: "Hej, hoćeš li da snimimo pesmu?" i ono - blok! On je meni poslao video kako njegovo dete igra uz neku moju pesmu - objasnila je pevačica čije građansko ime glasi Sara Šekularac.

- Sad me je sramota toga. Ja sam napisala nešto poput: "Kad smo već tu, hoćeš li duet?". Nisam baš tako jezivo napisala, ali nešto slično jadno jesam. On mi je odgovorio: "Hajde da se čujemo od ponedeljka". Došao je ponedeljak, ja sam se javila, ali on je bio u fazonu "ne". Bože, to se zaista desilo i sad mi je jako smešno - zaključila je Zoi, koja je javnosti poznata kao sestričina Nataše Bekvalac.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija