• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

03.05.2024

18:41

Karleuša savetovala Srbe da izbegavaju Crnu Goru! Pevačica ima poruku i za vlast u Podgorici! (FOTO)

Shutterstock/Instagram

Estrada

Karleuša savetovala Srbe da izbegavaju Crnu Goru! Pevačica ima poruku i za vlast u Podgorici! (FOTO)

Podeli vest

Nakon što je zbog ugrožene bezbednosti otkazala nastup u Crnoj Gori Jelena Karleuša je u najnovijem obraćanju pozvala naše građane da se suzdrže od putovanja u tu zemlju.

Jelena Karleuša juče je bila u centru pažnje zbog otkazivanja nastupa u Crnoj Gori, a sve zbog pretnji koje je dobila nakon govora koji je objavila pre nekoliko dana, a koji se bavi odnosima Srbije sa ovom zemljom. 

Pop diva je kao razlog otkazivanja navela "mešanje politike u njen nastup", a ovaj potez je nastupio nakon njene izjave "da je svakom Crnogorcu deda Srbin"

Foto: Tanja Andric

 

Jelena je sada objavila da neće nastupiti na Medicinijadi 2024. godine u Budvi, jer su građani Srbije na udaru tamošnjih ekstremista. 

Foto: Instagram/printscreen

 

- Dragi moji studenti zdravstvenih fakulteta, Medicinijada 2024. planirana je u Crnoj Gori, u Budvi, kao i moj koncert na istoj. Organizator me je obavestio da ste zbog mene kupili više od 4.000 karata do ovog momenta, i ja sam beskrajno ponosna i zahvalna što me volite i želite da uživate uz moju muziku. Kako se zbog uznemirujuće i opasne situacije po građane Srbije, koji su na udaru tamošnjih ekstremista, Medicinijada ne bi pretvorila u politički i medijki obračun sa jednom političkom strujom iz Crne Gore, a najviše zbog vaše bezbednosti, odlučila sam da kao izvođač ne učestvujem u ovogodišnjem zabavnom programu. U dogovoru sa dekanima i organizatorima, vidimo se u nekom drugom gradu. Budva i Crna Gora trenutno nisu bezbedno mesto za srpske studente i građane Srbije. Još jednom hvala što ste kupili karte i nadam se da vaš ovo pomeranje neće razočarati. Apelujem na vlasti u Crnoj Gori da garantuje bezbednost građanima Srbije u toj zemlji, jer ekstremizam, mržnja i primitivizam vode u propast. Takođe, savetujem građanima Srbije da se zbog atmosfere mržnje, suzdrže od putovanja u Crnu Goru ovog leta. Mi se svakako družimo u vremenu ispred vas... Vaša JK - napisala je Jelena i dodala emotikon srca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija