• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.A.

06.05.2024

13:29

Anastasijin prvi Đurđevdan kod Gudelja! Pevačica se oglasila iz Španije i evo šta je poručila (FOTO)

shutterstock/Informer

Estrada

Anastasijin prvi Đurđevdan kod Gudelja! Pevačica se oglasila iz Španije i evo šta je poručila (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Anastasija Ražnatović, ove godine proslavlja prvi Đurđevdan u porodičnom domu u Španiji, gde već neko vreme živi sa svojim suprugom Nemanjom.

Anastasija Ražnatović se prošle godine udala za Nemanju Gudelja, a pevačica i fudbaler su se venčali u manastiru Rajinovac, koji se nalazi nadomak Beograda. Ovom svečanom činu su, prema želji mladenaca, prisustvovali samo najbliži članovi njihovih porodica i kumovi.

Srećan par već neko vreme živi u Španiji, a odatle se danas oglasila i Anastasija koja proslavlja prvi Đurđevdan u novom porodičnom domu.

Cecina ćerka je putem svog Instagram storija čestitala svima slavu:

- Srećna nam svima slava koji slavimo danas - napisala je Anastasija.

Foto: Printscreen/Instagram/raznatovicanastasija

 

Ovim povodom oglasila se i sama Ceca, koja je na svom profilu čestitala Đurđevdan svima koji slave, a pored toga je objavila i kako peva pesmu "Đurđevdan" koju u originalu izvodi "Bijelo dugme".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija