• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

11.05.2024

12:34

Doneta zvanična odluka! Holandija neće nastupiti u finalu "Evrovizije"

profimedia

Estrada

Doneta zvanična odluka! Holandija neće nastupiti u finalu "Evrovizije"

Podeli vest

Zbog skandala koji se desio, Jost Klajn, neće nastupiti večeras u finalu najvećeg muzičkog takmičenja.

Jost Klajn, predstavnik Holandije neće se takmičiti u finalu ovogodišnje "Evrovizije". 

Švedska policija istraživala je žalbu ženskog člana produkcijske ekipe posle incidenta nakon njegovog nastupa u polufinalu, u četvrtak uveče.

Foto: profimedia

 

Nakon celokupnog skandala oglasio se i EBU zvaničnim saopštenjem. 

- Želimo jasno da razjasnimo da je, suprotno nekim medijskim izveštajima i spekulacijama na društvenim mrežama, ovaj incident nije uključivao nijednog drugog izvođača ili člana delegacije. Vodimo politiku nulte tolerancije prema neprikladnom ponašanju na našem događaju i posvećeni smo obezbeđivanju sigurnog i bezbednog radnog okruženja za svo osoblje. U svetlu toga, ponašanje Josta Klajna prema članu tima smatra se kršenjem pravila takmičenja. Veliko finale 68 Takmičenja za Pesmu Evrovizije sada će se nastaviti sa 25 učsnika - piše u nihovom saopštenju.

Foto: profimedia

 

Podsetimo, Jost Klajn je, uz devetoro ostalih finalista iz drugog polufinala, prisustvovao konferenciji za medije. Sedeo je pored Izraelke, a sve vreme je skrivao glavu ispod zastave svoje zemlje, na strani lica koja je gledala prema Eden. Kada je ona krenula da odgovara na pitanja, Jost se u potpunosti pokrio preko glave.

Kada je Eden jedan novinar upitao smatra li da je svojim dolskom sa sobom donela rizik i opasnost za druge takmičare, dodavši da ne mora da odgovori, Jost je doviknuo: "Zašto ne?!"
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija