• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

14.05.2024

15:23

Goga prozvala mlade kolege! Sekulićeva otkrila šta im zamera: "Traju kao mleko u tetrapaku"

ATA Images

Estrada

Goga prozvala mlade kolege! Sekulićeva otkrila šta im zamera: "Traju kao mleko u tetrapaku"

Podeli vest

Goga Sekulić tvrdi da je danas mnogo lakše postati poznat nego kad je ona počela karijeru.

Sekulićeva se pojavila na promociji novog albuma svoje koleginice Sandre Afrike, pa se osvrnula na trenutnu situaciju na javnoj sceni.

Foto: Insajder

 

Folkerka tvrdi da je nekada bilo mnogo teže dospeti na estradu i da je ona u karijeru uložila dosta vremena, truda i novca, dok se u današnje vreme bukvalno preko noći može postati zvezda.

- Sad je lakše postati poznat, izdaju dva albuma i to su zvezde, a ne znaju ni da se pozdrave - kaže Goga, ali ipak ističe da koliko brzo postaju popularni toliko i opstaju:

Foto:  

Foto: ATA Images

- Pa traju kao mleko u tetrapaku (smeh). Komentarisala sam to baš skoro sa jednom  koleginicom da li je bilo lakše pre ili sada napraviti karijeru ja sam rekla da je lakše sada, uđeš u rijaliti, snimiš nešto, još ako imaš nekog ko stoji iza njih finansijski da mogu to sve da izguraju da dođu do najboljih saradinika, stilista, šminkera, spotova… Neko ko ne zaslužuje dobru pesmu dobije je… - ispričala je Goga za Grand.

Foto: Insajder

 

Ona se prisetila svojih početaka.

- Ja sam krenula iz kuće, morala sam da završim fakultet da bi me roditelji pustili da pevam, bili su protiv toga, pogotovo otac koji je imao kontakta sa estradom u to vreme i znao kako to sve funkcioniše. Glas sam nasledila od majke i ona lepo peva, ali nije se bavila time - istakla je Goga i naglasila da Sandru Afriku izuzetno poštuje i ceni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija