• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

15.05.2024

09:21

Novi spot Tropiko benda nosi tešku emotivnu priču, a posvećen je jednoj ženi (VIDEO)

Privatna arhiva

Estrada

Novi spot Tropiko benda nosi tešku emotivnu priču, a posvećen je jednoj ženi (VIDEO)

Podeli vest

Iako je prošlo osam godina od poslednjeg albuma, popularni sastav u međuvremenu je objavljivao nove projekte, ali na ovaj je publika dugo čekala.

Nakon uspeha numere "Moj Beograde", Tropiko bend sinoć je objavio pet novih ekranizovanih pesama. Iako je prošlo osam godina od poslednjeg albuma, popularni sastav u međuvremenu je objavljivao nove projekte, ali na ovaj je publika dugo čekala. Kada je sve skockano do perfekcije, muzičari su odlučili da najjače stvari puste u etar.

Foto: Privatna arhiva

 

S druge strane, spot za pesmu "Gorim ja" nosi jednu emotivnu životnu priču. Naime, pre 23 godine, kada Tropiko bend nije ni slutio da će danas biti jedan od najpopularnijih i najtraženijih na našim prostorima, u njihovom životu pojavila se jedna žena koja im je otvorila oči i omogućila sve.

Foto: Privatna arhiva

 

Jednom prilikom svirali su u lokalu u blizini Leskovca gde je ona slučajno došla i oduševila se momcima. Prišla im je da se upoznaju, predstavila se, da bi im zatim dala vetar u leđa, odnosno da se odvoje od rodnog grada i okušaju sreću u Beogradu. I zaista je tako bilo. Ona ih je dovela u Beograd, upoznala sa menadžerima i ljudima iz sveta muzike, pa su tako oni napravili prve uspešne korake.

Foto: Privatna arhiva

 

Njena smrt pre nekoliko godina teško je pala Tropiko bendu, pa su članovi odlučili da video spot posvete upravo njoj jer da nije bilo nje, pitanje je gde bi oni danas bili i da li bi uspeli da ostave veliki trag u muzici.

Foto: Privatna arhiva

 

Oni o ovome ne vole da pričaju u javnosti, ali našli su način da joj se oduže zato što ih je uputila u glavni grad da pokažu šta znaju, što se na kraju ispostavilo kao pun pogodak.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija