• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

18.05.2024

10:56

"One u crkvi treba da mi pale sveću!": Jovana Jeremić se obratila udatim ženama, pa prokomentarisala muškarce

Masha Bandjur

Estrada

"One u crkvi treba da mi pale sveću!": Jovana Jeremić se obratila udatim ženama, pa prokomentarisala muškarce

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić je prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrila da su joj se udvarali oženjeni muškarci.

Jovana Jeremić je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, pa je zbog toga uvek rado viđen gost u emisijama. Za nju ne postoji tabu tema, pa je prilikom gostovanja u emisiji "Intimna pitanja" otkrila da su joj se nabacivali oženjeni muškarci, a neki od njih su poznati javnosti.

Međutim, Jovana je mnogo puta isticala da nikada ne bi bila ljubavnica i da izuzetno ceni vernost, zbog čega nikada nijedan oženjeni muškarac nije uspeo da je osvoji.

Foto: Masha Bandjur

 

- Jesu mi se udvarali oženjeni muškarci, jesu, to je istina! Ima ih i sa javne scene... Muškarci gledaju na razvedenu ženu kao na ženu druge kategorije - rekla je Jovana na početku i otkrila detalje:

- Ja se nisam razvela da bih bila švalerka nijednom muškarcu, a što se tiče zauzetih, mnogi su se opekli samo da znaš... Neke žene, kada sve ovo jednom prođe, treba da idu u crkvu da mi pale sveću što im nisam raskućila brakove - rekla je Jovana, a onda je dala odgovor na pitanje od kojih koleginica je osetila sujetu na svojoj koži:

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Najviše sujete sam osetila u fazi mog uspevanja. Ne ovde na Pinku, na Pinku su drugačiji. Najgore momente sam imala ranije, tamo gde sam nekada radila, ja sve poštujem... Imala mnogo problema sa isfrustriranim ženama, jer mene vole samo moćne i ostvarene žene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija