• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

19.05.2024

16:44

"Susret koji sam čekao ceo život": Rasta oduševljen zbog onoga što je njegova devojka uradila, potpuno ga raspametila

ATAIMAGES

Estrada

"Susret koji sam čekao ceo život": Rasta oduševljen zbog onoga što je njegova devojka uradila, potpuno ga raspametila

Podeli vest

Reper je javno priznao koliko je ponosan zbog onoga što je Marija uradila za njega.

Kantautor i reper, Stefan Đurić Rasta, otpočeo je pre dve godine emotivnu vezu sa mladom glumicom Marijom Balaban, a sada su ostvarili i prvu veću poslovnu saradnju.

Marija se već pojavljivala u njegovom spotu, a sada se našla u ulozi rediteljke dokumentarnog filma koji je reper snimio prilikom boravka na Jamajci.

Foto: Foto: Promo

 

Pored dokumentarnog filma, Marija je režirala i spotove za tri nove pesme koje je Stefan snimio u studiju "Montego Bay" na Jamajci.

Ona je takođe dokumentovala Rastin susret sa Jamajkom, lokalcima, kulturom, stvarajući nezaboravan prikaz ovog muzičkog putovanja.

Inače, Marija je studije glume završila u Beču, a na leto će diplomirati digitalnu filmsku produkciju u Beogradu.

Foto: Foto: Promo

 

- Publika koja prati moj rad zna koliko sam snažno vezan sa Jamajkom. Kada to kažem prvenstveno mislim na muziku i stvaralaštvo. Zamisao je bila da pokažemo ljudima kako je izgledao susret sa tom kulturom, susret koji sam čekao ceo život - rekao je Rasta i opisao kako se njegova partnerka snašla u ulozi rediteljke.

- Smatram da je Marija, koja je ujedno bila i moj saputnik na tom putovanju, maestralno odradila svoj posao pa će publika kroz tri spota i dokumentarac imati priliku da vidi kako je izgledao moj susret sa samim sobom - rekao je Rasta.

Podsetimo, Rasta je nedavno imao ozbiljnu hirušku intervenciju na kičmi zbog čega je otkazao mnogobrojne nastupe, ali se uskoro vraća na scenu i nastavlja turneju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija