• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

20.05.2024

07:02

"To je prljavi ples, provokativan je": Pevač ponovo žestoko isprozivao Teu Tairović: "Nema granicu, sve izgleda kao seljana!"

Aleksandar Jovanović Cile/shutterstock

Estrada

"To je prljavi ples, provokativan je": Pevač ponovo žestoko isprozivao Teu Tairović: "Nema granicu, sve izgleda kao seljana!"

Podeli vest

Baki B3 pored plesa , Tei zamera i to kako se oblači na svojim nastupima.

Jedan od najpoznatijih densera na našim prostorima, Baki B3 bez dlake na jeziku je komentarisao mlade pevačice, a kako je rekao jedino mu se ples Milice Pavlović i Teodore Džehverović sviđa.

On je nedavno u jednoj izjavi za medije potkačio koleginicu Teu Tairović, što je sada ponovo uradio. 

Foto: E-stock

 

- S obzirom da sam počeo kao plesač i denser i mnogo se dobro razumem u to jer je igra nešto što najviše volim, mogu da kažem da kod nas na javnoj sceni što se tiče mojih kolega mogu da izdvojim samo Teodoru Džehverović i Milicu Pavlović kada je u pitanju ples - rekao je Baki.

Na pitanje voditeljke zbog čega u tu grupu nije svrstao i Teu Tairović koja je poznata po svom atraktivnom plesu, Baki je odgovorio:

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Ona ima taj neki latino ples, ona ide na tu loptu da meša. U naše vreme, mi smo imali Kseniju Pajčin pokojnu koja je igrala, ali nije ona tako mešala, kao da si je ubacio u struju. Meni Tein ples izgleda više kao striptiz, ona je dobra, ali nema granicu. Ona napravi taj talas da igra, izdrma, ali sve joj je na istu foru, to je prljavi ples, provokativan je - izavio je on. 

Foto: ATAimages

 

Baki B3 se dotakao i Teinih scenskih stajlinga koji su uvek jedna od glavnih tema u medijima.

- Vi klinci koji ste u prvim redovima kupite kišne mantile, kupite kišobrane i nemojte da tresete ruku, sedite tu i gledajte Teu, nemojte da je slušate. Oblačenje joj nije svetsko, uvek je iscepana do pola, haljinica, trese i vrti. I to izgleda sve malo kao seljana, moram to da kažem iako ja nju gotivim i ona je dobra, mada zna ona šta radi - poručio je u razgovoru za "Grand".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam! (VIDEO)

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)
Hronika

Muljala sa kladioničarskim tiketima pala i ona i njeni saučesnici! Menjali kodove zgrnuli milione (FOTO)

Operativci kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su A. S. (26), zaposlenu u jednom privrednom društvu za proizvodnju digitalnih igara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, kao i P. S. (26) i D. S. (26) koji se terete za isto delo u pomaganju.

02.07.2024

08:55

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija