• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

24.05.2024

14:37

"To nije bila baš veza..." Vesna Zmijanac najzad o svom odnosu sa Ninom, objasnila zašto ga nema u njenoj knjizi

Aleksandar Jovanović Cile/drustvene mreze

Estrada

"To nije bila baš veza..." Vesna Zmijanac najzad o svom odnosu sa Ninom, objasnila zašto ga nema u njenoj knjizi

Podeli vest

Legenda folk muzike, Vesna Zmijanac, osvrnula se na tvrdnje Sandre Rešić da su ona i njen otac, Nino Rešić, bili u vezi i ispričala svoju verziju odnosa iz mladosti, o kojem čaršija godinama šuška.

Sandra Rešić često u svojim intervjuima govori o pokojnom ocu. Nedavno je gostujući u jednoj emisiji potvrdila glasine koje godinama kruže, da je Nino bio u vezi sa Vesnom Zmijanac. Kako je istakla, otac joj je pričao da su on i Vesna bili zajedno i da ju je mnogo voleo.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Prema Sandrinim rečima, to je bila ozbiljna ljubavna veza. Vesna, međutim, ima drugačija sećanja na to razdoblje svog života. Upitana da prokomentariše Sandrine tvrdnje, pevačica je rekla da je moguće da je Nino voleo i o tome govorio svojoj ćerki, ali da oni nisu bili intimni u tom smislu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

- Mi smo se družili, nije tu bilo ničeg intimnog skroz. Jesmo se dugo družili, ja sam volela s njim da se družim, bio je dobar pevač. Imao je neke svoje bubice, ali je bio drag, on je bio jedan drag dečko - rekla je Vesna za Radio svetski, a onda objasnila zašto ga nije pomenula u svojoj knjizi:

Foto: Dva jelena

 

- U knjizi sam pomenula samo ozbiljne veze, ovo nije bilo baš veza - rekla je Vesna i priznala da dok je bila mlada nije bila svesna kolika je zvezda bila, ali i fatalna za mnoge muškarce.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija