• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

24.05.2024

12:16

"Kroz tvoju žrtvu nekom će radost ponovo zakucati na vrata!" Majka Nikole Rokvića se sinu obratila rečima koje teraju suze na oči - Slavica dirnuta, diči se kao nikada

Instagram/ Nikola Rokvić

Estrada

"Kroz tvoju žrtvu nekom će radost ponovo zakucati na vrata!" Majka Nikole Rokvića se sinu obratila rečima koje teraju suze na oči - Slavica dirnuta, diči se kao nikada

Podeli vest

Ona se putem društvene mreže Instagram obratila sinu emotivnim rečima.

Nikola Rokvić pre dva dana završio je svoju misiju i nakon trideset jednog dana pešačenja, stigao do Hrama Svetog Nektarija Eginskog.

Pevač je imao veliki doček koji su mu organizovali najmiliji, a njegova majka, Slavica Rokvić, sada mu se obratila emotivnim rečima, javno, na svom nalogu na Instagramu.

Foto: ATAIMAGES

 

- Sine! Iz mog naručja sa sigurnošću si pružio prve korake u susret novim iskušenjima, pogledima, životnim shvatanjima preplavljen istraživačkim poletom, čvrsto stojeći nogama na zemlji. Ne dopuštajući da te zanos života ponese i uznese - počela je Slavica, pa nastavila:

Foto: printscreen instagram/rokvić.slavica

 

- Da bi danas sigurnim koracima mladog čoveka, noseći i sopstveni krst pomirio prošlost kroz sadašnjost zarad svetlije i bolje budućnosti svih nas, a naročito onih kojima je prosvetljenje i ozdravljenje najpotrebnije. Najlepše mesto gde jedan čovek može biti su nečije misli, nečija molitva i nečije srce. Kroz tebe je Gospod uslišio nečiju molitvu, kroz tvoju žrtvu nekom će radost ponovo zakucati na životna vrata i dati nadu u bolje sutra.

Foto: ATA Images

 

Slavica ponos nije skrivala, a ni koju suzu.

- Ponosna, sa suzom radosnicom u krajičku oka hrlim ti u susret sine moj, ne brinući se za sigurnost sopstvenih koraka. Radujmo se zajedno - zaključila je majka Nikole Rokvića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija