• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

24.05.2024

09:24

Hit u najavi: Vlada Grujić snimio pesmu Jovana Perišića! (VIDEO)

Bojan Stevanović

Estrada

Hit u najavi: Vlada Grujić snimio pesmu Jovana Perišića! (VIDEO)

Podeli vest

Nova verzija pesme dobila je moderan zvuk i potpuno novi aranžman.

Popularni beogradski pevač Vlada Grujić obradio je pesmu Jovana Perišića "Pustite me da je prebolim".

Adaptaciju pesme koju je Perišić otpevao pre više od decenije mladi muzičar snimio je u studiju Aleksandra Sofronijevića i to za samo nekoliko dana.

"AS Studio ton" ugostio je popularnog pevača, pa je nova verzija pesme dobila moderan zvuk i potpuno novi aranžman.

Foto: Foto: Bojan Stevanović

 

- Prvi put se u životu nisam ništa pitao. Moj prijatelj i mendžer Boban je našao pesmu, meni se dopala, otišli smo kod Sofre i sve dogovorili veoma brzo - kaže mladi umetnik i dodaje:

- Pesma je urađena u potpuno novom aranžmanu i gotovo da ne zvuči kao cover, vec kao potpuno nova kompozicija. Zahvalan sam Jovanu Perišiću i Branislavu Samardžiću koji potpisuje tekst i muziku i koji su nam dozvoli da joj obučemo novo odelo! -

Istog mišljenja je i Aleksandar Sofronijević, koji je ovog puta potpisao i novi aranžman.

- Vlada je izuzetan momak, talentovan i kao stvoren za ovaj posao. Posao je završen veoma brzo, jer su uslovi u našem studiju na svetskom nivou, a on je veoma profesionalan. Verujemo u ovu pesmu i siguran sam da će se slušati preko celog leta. -

Ako je suditi po prvim reakcijama, Sofronijević će izgleda biti u pravu, jer je pesma već dobila pozitovne kritike.

Pesmu i spot možete poslušati i pogledati ovde:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija