• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

25.05.2024

08:41

Sin Dragane Mirković se seli u Srbiju? Marko razočaran Austrijom, evo šta mu najteže pada (FOTO)

Printscreen Instagram

Estrada

Sin Dragane Mirković se seli u Srbiju? Marko razočaran Austrijom, evo šta mu najteže pada (FOTO)

Podeli vest

Marko Bijelić sin folk zvezde Dragane Mirković razočaran je životom u Austriji i razmišlja o povratku u Srbiju.

Kada je Dragana Mirković saopštila da se razvodi posle 24 godine braka od biznismena Tonija Bijelića i njihova deca Manuela i Marko našli su se u žiži javnosti.

Naslednici folk zvezde dugo su izbegavali svetla reflektora i trudili se da privatni život čuvaju daleko od očiju javnosti. Međutim, Marko je postao veoma aktivan na društvenim mrežama, a sada je svojim pratiocima otvoreno odgovorio na sve što ih zanima. Oni su se najviše interesovali za njegova iskustva sa automobilima, ali bilo je i veoma ličnih pitanja, na koja je Marko otvoreno odgovorio.

Foto: Instagram/markobjlc

 

Tako je mladi Bijelić priznao da bi se rado vratio u Srbiju jer mu se u Austriji više ne sviđa kako omladina gleda na život i vrednosti. 

- Ako Austrija nastavi ovim putem, dolazim uskoro - istakao je Bijelić, a onda otkrio šta mu se ne dopada u Austriji, a šta mu se sviđa u Srbiji: 

Foto: Instagram/markobjlc

 

Kako je istako prave vrednosti u Austriji su se izgubile.

- U ovoj džavi više niko ne veruje u Boga. devojke se ugledaju na OnlyFans modele i influenserke. A muškarci ne znaju šta znači biti muškarac...- razočaran je Marko u kom pravcu je krenulo austrijsko društvo. 

Iako se nedavno pisalo da je Marko u vezi sa atraktivnom brinetom Anastasijom Dijanović, on je na pitanje pratilaca da li ima devojku odgovorio odrično.

Foto: Instagram/markobjlc

 
Markove pratioce zanimalo je i gde izlazi, na šta je Draganin naslednik odgovorio da uopšte ne izlazi i da se može videti jedino u crkvi ili teretani.

Foto:  

Foto:  

Foto:  

Foto:  

Foto:  

Foto:  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija