• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.A.

25.05.2024

12:33

Karleuša "roni suze" od 62.000 evra! Pevačica se oglasila usred skandala sa Duškom i Severinom i pokazala zašto je zaista prava diva! (VIDEO)

Instagram

Estrada

Karleuša "roni suze" od 62.000 evra! Pevačica se oglasila usred skandala sa Duškom i Severinom i pokazala zašto je zaista prava diva! (VIDEO)

Podeli vest

Srpsku javnost "trese" skandal koji je izazvala splitska pevačica Severina Vučković, poslavši svojoj koleginici, Jeleni Karleuši, privatnu prepisku u kojoj razmenjuje poruke sa Jeleninim suprugom Duškom Tošićem.

Pop diva, Jelena Karleuša, noćas je celokupnu srpsku javnost podigla na noge, kada je na svom "Fejsbuk" nalogu objavila privatne prepiske sa srpskom pevačicom, Severinom Vučković.

Naime, Vučkovićeva je, izrevoltirana istinom koju joj je Karleuša sasula u lice, nakon što je pevačica iz Splita, poznata po porno snimku, sebi dala za pravo da komentariše da je Srbija genocidna, čime je direktno žigosala, ne samo srpski narod, već i svog rođenog sina, odlučila da se obrati srpskoj zvezdi.

Foto: ATAIMAGES

 

Severina je, bez trunke blama, Jeleni uputila poruku uvredljivog sadržaja:

Velika muka natera čoveka na bedu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad. -

Ipak, Vučkovićeva, očigledno nije baš dobro razmislila o svom potezu, jer je od Karleuše dobila i adekvatan odgovor:

I ti jedi srpski ku*ac i ne talasaj previše. Jer, obraz se ne plaća ni sendvičima, ni parama nesrećnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka naterala kad ideš protiv svog naroda, pa si spremna čak i sebe i oca i sina da nazoveš genocidnim - odbrusila je pop diva u svom prepoznatljivom stilu.

Foto: Ustupljena fotografija

 

Severini to, ipak, nije bilo dovoljno, te je Karleuši poslala i svoju privatnu prepisku sa Jeleninim, još uvek zakonitim suprugom, Duškom Tošićem, u čiji posed je Informer došao, te je prvi objavio.

U jeku čitavog skandala, oglasio se i sam Duško Tošić i pokazao gde se nalazi i šta radi, a sada je i Jelena pokazala da je čitava ova priča zapravo uopšte ne dotiče.

Dok svi pričaju o porukama koje su Severina i Duško razmenjivali, besramno flertujući, iako je Tošić zvanično oženjen čovek, Jelena ne haje mnogo za to, te u stilu prave dive, "roni suze" u vrednosti od preko 60.000 evra!

Jelena je na svom Instagram profilu objavila video u kojem se vidi kako radi popularni anboksing preskupog nakita, marke "kartije". Na snimku se vidi sat, konkretno je u pitanju model "panter", koji je izrađen od žutog sata i dijamanata, a njegova cena je prava "sitnica" - 35.000 evra.

U pozadini se vidi da to nije sve što je JK pazarila, ali sadržaj ostalih kesa pevačica još uvek nije otkrila. Ipak, ono što je očigledno, jeste da na ruci ima i tri narukvice brenda "van klif & arpels", čija vrednost je 14.000 evra, kao i narukvicu "kartije love" od 12.800 evra.

Kada se sve ovo sabere, dolazi se od vrtoglave cifre od 62.000 evra, a tu sasvim sigurno nije kraj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija