• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.05.2024

19:22

"Prirodna i ćorava" - Jovana Pajić pokazala lice bez trunke šimnke pa najavila nove projekte!

ATA Images

Estrada

"Prirodna i ćorava" - Jovana Pajić pokazala lice bez trunke šimnke pa najavila nove projekte!

Podeli vest

Jovana Pajić nema problem da pokaže i svoju drugu stranu van scene i kamera. Pevačica se uslikala bez trunke šminke na svom licu

Jovana Pajić aktivna je na društvenim mrežama, a poslednja objava na Instagramu oduševila je njene pratioce. Ona je, naime, objavila fotografiju iz kreveta, a tom prilikom na sebi nije imala trunku šminke.

Foto: ATA Images

 

- Utrnula od umora, al sam kao lepa prirodna i ćorava. Deca spavaju pa mogu na miru da se straobaljujem na pomisao šta sam spremila da vam prezentujem početkom sledećeg meseca. Više o tome u narednim danima  - napisala je Jovana između ostalog u opisu fotografije.

Foto: Instagram/jovana___pajic

 

Podsetimo, Jovana je nedavno otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim mužem i pevačem Aleksandrom Cvetkoviće, poznatijim kao Sale Tropiko, sa kojim ima decu.

- Upoznala sam Saletovu novu devojku, mi se svi jako lepo slažemo i to je u najvećem interesu naše dece. Ja jedino mogu da budem spokojna kada su one dobro i kada je okruženje oko njih zdravo i to je jedino što mene zanima. Drago mi je da je Saša našao jednu taku osobu - rekla je Jovana tada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija