• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf/D.G.

26.05.2024

11:48

Samira Lončarević okrenula novi list! Ovako Dženanova bivša provodi vreme posle skandaloznog razvoda (FOTO)

ATAIMAGES/Facebook

Estrada

Samira Lončarević okrenula novi list! Ovako Dženanova bivša provodi vreme posle skandaloznog razvoda (FOTO)

Podeli vest

Priča o razvodu Dženana Lončarevića i njegove supruge danima je bila tema naslovnih strana, a Samira se sada posvetila sebi.

Dženan Lončarević se našao nedavno u centru skandala kada je kao bomba odjeknula vest da se razvodi od supruge Samire. Pevač je dugo godina privatni život krio od javnosti, pa su svi bili u šoku kada se saznalo da je godinama imao ljubavnicu sa kojom je živeo u Beogradu.

Foto: ATAIMAGES/Facebook

 

Bivša supruga Samira oputužila je Dženana da želi da je ostavi na ulici, dok se pevač tim povodom nije oglašavao i nastavio je da nastupa.

Sada je izgleda i Samira okrenula novi list. Dženanova bivša supruga otišla je sa drugaricama na proslavu gde je pozirala u elegantnom odelu kraljevski plave boje i dobila dosta komplimenata na račun svog fizičkog izgleda.

 

 

Samira i Dženan bili su u braku 25 godina, a dok je pevač zbog posla prešao u Beograd. Samira je sa decom ostala u rodnom Prijepolju. Ona radi  u Osnovnom sudu i vodi krivičnu pisarnicu i veoma je cenjena i poštovana u mestu u kom živi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija