• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

27.05.2024

15:52

Jedna od retkih koji su ostali uz Bokija 13! Jovanovski pokazao koja pevačica je bila uz njega u najgorim momentima (FOTO)

Shutterstock/ATA images

Estrada

Jedna od retkih koji su ostali uz Bokija 13! Jovanovski pokazao koja pevačica je bila uz njega u najgorim momentima (FOTO)

Podeli vest

Boki 13 je pokazao svima koja pevačica mu je bila podrška dok je bio u zatvoru i bolnici.

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 početkom aprila izašao je izatvora u kome je proveo četiri i po godine.

Bojan se našao na slobodi nakon što je presuda ukinuta odlukom Apelacionog suda u Skoplju, a po izlasku iz zatvora ponovo se aktivirao na društvenim mrežama, gde je pre hapšenja pokazivao svoj raskošni životni stil. Jovanovski je sinoć podelio fotografiju sa Harisom Džinovićem, a danas je pratiocima pokazao sa kojom pevačicom je izašao na ručak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Jovanovski (@boki13official)

- Moja draga, najdraža Lepa u poseti Skoplju. Moram da vam kažem da je Lepa bila jedna od retkih koja mi je dosledno i bez prestanka pružala podršku i ljubav dok sam bila u zatvoru i bolnici, zvala roditelje i pružala mi nezaboravnu pažnju kao pravi prijatelj u najtežim trenucima! Nemam više šta da joj kažem, samo jedno veliko hvala Lepa, da si živa i zdrava - napisao je Boki 13 i tako svima stavio do znanja da je Lepa ostala pravi prijatelj i u nevolji.

Foto: ATAIMAGES

 

Lepa Lukić i Boki 13 zajedno su učestvovali u rijaliti programima, a neki od njihovih zajedničkih  klipova i dan danas su popularni na društvenim mrežama. Sada je jasno da su i ostali prijatelji u najtežim trenucima.

Foto: printscreen/Instagram

 

Podsetimo, Bojan Jovanovski o boravku u zatvoru nedavno je govorio za jedan podkast.

 Preživeo sam golgotu koju retko ko može da izdrži. Fizički izgledam zdravo, ali imam problem sa unutrašnjim organima, može da mi se odjednom sloši, nemam ceo organ, primam terapije. Mene je 20 minuta delilo od smrti, tamo gde sam bio su me hitno operisali. Tokom ovog razgovora moram da imam dve-tri pauze da bih jeo, moram da jedem na dva-tri sata. Od terapije su mi neki delovi tela izobličeni. Bez obzira na to što sam doživeo sve što sam doživeo, moram da pozdravim odluku suda. I što su me, kada sam bio operisan, dobro čuvali - rekao je Jovanovski za "Lavarov podkast".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija